Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 2 de 2

Thread: Foarte interesat de vBET. Câteva întrebări

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2011

Default Foarte interesat de vBET. Câteva întrebări

Voi fi în curând upgrade la VBulletin 4.1.4. Are versiune plătită de lucru vBET cu cea mai recentă versiune de VBulletin?

Am, de asemenea, Anunturi vorbesc intre ele pe site-ul meu. Are versiune plătită de lucru cu vBET Anunturi vorbesc intre ele?

Într-o câteva săptămâni voi fi adăugând, de asemenea, de la Visichat gchats.com la site-ul meu. Ştiţi dacă versiune plătită de vBET va lucra, de asemenea, cu Visichat?

Vă mulţumim pentru timpul acordat.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

bună. Da versiunea plătit de vBET este de lucru cu vBulletin 4.1.4. Am testat-o deja în forumul nostru de testare (în curând vom, de asemenea, trece forumul nostru la vBulletin 4). SOMS detalii suplimentare despre vBET şi vBulletin 4.1.4 veţi găsi aici (Unul dintre clienţii noştri întrebat despre noul editor în vB4.1.4).

In acest moment nu pot confirma vBET sprijini traducere de pagini generate de Photopost Classifieds, nici Visichat. Cele mai multe moduri nu au nevoie de orice speciale de integrare şi vBET traduce doar rezultatele. Încă în unele cazuri este necesară integrarea speciale. Aici gasiti mai multe detalii despre integrare vBET cu alte mods: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html
    Nu există instrucţiuni clare cum să facă acest lucru pentru vorbesc intre ele, încă nu am folosit vorbesc intre ele Anunţuri şi noi nu ştim acest produs, astfel încât nu putem presupune că va lucra, de asemenea. Noi nu poate fi responsabil pentru un alt cod mods, mods si multe pauză vBulletin arhitectura (care este motivul pentru integrarea suplimentar este necesar uneori - mai ales pentru mods care să creeze pagini proprii).
    De asemenea, nu putem confirma că Visichat va fi tradus. vBET sprijină Traducere vBulletin AJAX de cârlig adecvate - încă alte mods trebuie să utilizeze arhitectura vBulletin în mod corespunzător (în caz contrar nu se va executa vBulletin cârlig) şi cererea trebuie să meargă cu codul de limbă. Deci, aici cred că unele de integrare speciale vor fi necesare pentru a sprijini traducerea. Din nou - nu se poate spune exact, pentru că noi nu folosim acest mod şi nu-l ştiu. Totusi nu ar trebui să creeze orice erori.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •