Vreau doar să ştiu dacă vBET este de lucru bine cu ckeditor nou în zona Vb 4.1.4?
Multumesc.
Vreau doar să ştiu dacă vBET este de lucru bine cu ckeditor nou în zona Vb 4.1.4?
Multumesc.
ckeditor? Este un plugin sau funcţionalităţi în vBET 4.1.4?
Acesta este complet nou editor.
https://www.vbulletin.com/forum/entr...ed-by-CKEditor
Nu se poate confirma în acest moment. Poate că unii dintre utilizatorii noştri confirmă. Noi vom verifica şi confirma în această săptămână.
Pot să confirm că, în vBulettin vBET 4.1.4 adaugă opţiunea de limbă (pentru utilizatorii cu limba maternă, alta decât limba pe forum pentru), pentru a vidului sanitar editori:
- Rapid Subiect răspuns
- Full Subiect răspuns
- New Thread
- Quick vizitatorilor mesaj Ghid de utilizare
- Manual de utilizare detaliate ale vizitatorilor mesaj
- Mesaj privat
- Raspunde rapid la mesaj privat
- Raspunde avansate pentru a Mesaj Privat
- Noi grup de discuţii
- Quick Discuţie Răspunde Grupului
- Advanced Discuţie Răspunde Grupului
- Quick Picture Group Comentariu
- Advanced Picture Group Comentariu
- Quick Picture Comentariu album
- Advanced Picture Comentariu album
- Blog Post nou
- Comentariu Blog rapida
- Comentariu Blog avansată
- CMS articolul Comentariu (nu opac)
- Articolul CMS (nu opac)
Dacă mi-e dor ceva vă rog să-mi spuneţi şi voi verifica.
Vă rugăm să reţineţi că unele opţiuni au afişat opac, dar nu opac lang în BBCode. Aşa cum îmi amintesc a fost indentate pentru a nu opace pentru articolele CMS (acest articole nu sunt scrise de oricine, tot ar trebui să opac sau nu opţiunea de afişare pentru opace), dar ar trebui să fie în comentariu. Vom verifica acest lucru.
De asemenea, schimbările între răspuns rapid la detaliate este în regulă. Anunţ mesaj, de asemenea, funcţionează bine. Aceste 2 a fost testat pe redactori fir.
Asemenea, sa constatat o eroare vBulletin pentru blog: Intra in Obligatoriu - vBulletin JIRA
Multumesc Michal! Acest lucru este bine de ştiut.
Ultima modificare făcută de vBET; 14-06-11 la 14:00. Motivul: bbcode corecţie
Despre cele 2 editori, care prezinta opţiune opac, dar nu opace:
1. CMS Articolul: Am verificat unele note şi este ca şi cum ar trebui să fie. Opac nu este acceptat aici, pentru că articolele sunt scrise în limba maternă pe forum pentru (acest lucru nu este conţinut care pot fi adăugate de către oricine). Şi nu am făcut nicio condiţie suplimentară nu pentru a arăta opţiunea de opacă pentru motive de performanţă - un grup de oameni care scriu articole de CMS este limitat şi acestea sunt vorbitori nativi au aceeaşi limbă prestabilită, astfel ca pe forum pentru şi nu vor vedea opţiuni opace. Deci, asta rămâne aşa cum este.
2. CMS Articolul Comentariu: Ar trebui să opac şi vor fi în următoarea lansare. Remediere rapidă: a crea noi plugin pentru cârlig vbcms_article_populate_end, pentru vBET produs, cu numele Maner limba implicită pentru comentarii articol CMS şi codul:
PHP Code:
if ($view->comment_block) {
$view->comment_block = str_replace('if (comment_postid > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
postvars += \'&vbet_postInLanguage=\' + document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').value;
}
if (comment_postid > 0)', $view->comment_block);
}
Ultima modificare făcută de vBET; 15-06-11 la 17:58.
O nouă emisiune cu 4.1.4 editor - atunci când verificarea posta examinaţi şi să meargă la avansat pe pagina tradusă apoi conţinutul mesajului este tradus - nu ar trebui să fie. Suntem de lucru pe acest drept acum, aşa de presă se va desfăşura până când vom rezolva problema noi.
Ultima modificare făcută de vBET; 15-06-11 la 17:57.
Şi o problemă mai găsit şi deja corectate - redirecţiona s-a întâmplat pentru cererile ckeditor.php pe pagini traduse. Nu a fost într-adevăr o problemă - totul a fost de lucru bine după redirecţiona, dar redirecţiona a fost rau pentru performanţă. Am deja stabilită astfel cererile de ckeditor.php deja include limbă parametru şi nici o redirectare pentru urmărirea obţinute pierdut este necesar Acest lucru va fi inclus în următoarea lansare.