Dalem Rade. Nieważne.
Ultima modificare făcută de jaryx; 07-12-09 la 23:34.
Prima În subiecte recente în vbadvanced scrisă în limba portugheză de pe ecran, împreună cu bbcode Code: Ce părere aveţi despre participa CE SE poate se confruntă cu o fata PENTRU acest Lucru Nu apare? Doua Le-ai Scris Despre portughez "Como façDespre PRA participar " În corpul de Acelasi Lucru repetat. In timp CE conţinutul tuturor afişează frumos ca atât, Nu traduse Si, in loc de Titlul "ç"A apărut"FAA $". Dupa editarea mea Si corectarea FAA $ peç Acum Subiectul Este afisat in mod corespunzător. Ce provoacă această Eroare? Cum pot REMEDIA acest Lucru?
Ce părere aveţi despre participa
Prima Dă-mi vă rog legătură într-pe care Eu o pot vedea. Două Eşti capabil să se reproducă - care este modul în care scrie un nou post cu titlul de acest lucru sunt, de asemenea, tufele? Apropo, cum va fi mai uşor în viitor, pentru fiecare problemă, a scrie un fir separat
anunţuri. Ştii un link anunţuri. 2 Ştii descrierea Aşteptare
Podeślij prin intermediul pe forum. Acesta este singurul canal oficial prin care ajutorul este livrat în vBET. Informaţii trimise prin alte canale pot muri pur şi simplu, sau poate fi primit de la alt calculator şi să fie mai accesibil personalului nostru. Prin urmare, sorki pentru neplăcerile create, dar îl tastaţi din nou aici
Astazi pe forum, există o nouă "flori": Code: htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html Orice sugestie?
htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html
Da - a se vedea titlul de un fir în interiorul unui langtitle -, deoarece nu adăuga (limba code). Apropo - vă rugăm să fire deschis noi pentru probleme noi Acest lucru ne va ajuta să gestiona mai bine
Iniţial Adăugată pe site de vBET Da-a se vedea titlul thread este în interiorul unui tag-ul langtitle-cum funcţionează această adăugare (cu codul limbii). Cu ocazia de-plac deschide noi fire pentru probleme noi Acest lucru ne va ajuta să gestiona mai bine De fapt, cred că nu a fost această etichetă. În conţinutul de subiect, precum şi. Acum întrebarea: de ce?Utilizatorul are limba setată la EN, deşi este adresa IP din Rusia, dacă după înregistrarea utilizatorului pe forum, este automat formate limba maternă, în funcție de acest lucru în care limba este vizionare în prezent forum?Nu, se întorc problema rădăcină a acestui subiect, care este pe pagina de start (vbcmps), acest subiect revizuite listează mine ca: [langtitle = ru] Запись De aceea, voi continua acest subiect
Ultima modificare făcută de vBET; 11-10-11 la 00:42. Motivul: BBCode corecţie
Dacă nu aţi setat mesaje automate de detectare a limbii, sistemul are încredere în ghidul. vBET nu stabilesc automat limba în timpul rejestacji - ghidul de alege el însuşi. vBET propune în mod automat (note bune dimineaţa), limbaj bazat pe setările browser-ului, şi nu se bazează pe IP. În ceea ce priveşte BB avansată vBET este în prezent, nu se integreaza cu modulul vB avansată Dynamics langtitle şi nu vor fi interpretate. CMPS vB este pur şi simplu nu încă integrate şi, prin urmare, nu este interpretat încă langtitle. Deci, acest lucru necesită integrare. Dacă doriţi pentru a ajuta la integrarea - vă rugăm să scrieţi Pista de integrare secţiune. Permiteţi-mi să vă dau un cod de eşantion de a utiliza pentru a parsa langtitle - se pot utiliza în locul potrivit. vBET-a lungul timpului va sprijini de moda cele mai populare. În prezent, avem mult de lucru la versją 3.3.0, care wyjdzei inclusiv tygdniu, apoi 4.0. Apoi, vom integra alt mod - vB CMPS a fost raportată de a integra
Ok. Mulţumesc. Sub rezerva la închidere. ps. Încă nu am permisiunea de a înfiinţat în teme de integrare ... aşa că am scris aici: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1085
Vezi Tag Cloud
Reguli pe forum pentru