Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 4 de 4

Thread: Întrebare

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2011

Default Întrebare

Text automatically translated from: Hebrew to: Romanian
    Translated text
    În cazul în care pot obţine versiunea 3.8 VB Forum
    Ca şi în cazul în care pentru a începe?
    Original text
    Ultima modificare făcută de vBET; 02-06-11 la 13:16. Motivul: bbcode corecţie

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

La acest moment vBET vânzare este implicit închis pentru că Google va închide lor traducere API 1 decembrie (detalii aici: http://www.vbenterprisetranslator.co...12-01-a-2.html).

Vom redeschide oficial de vânzare atunci când vom avea soluţii alternative pentru traducere. Vă pot da legătură într speciale care vă va permite să cumpere dacă sunteţi sigur că doriţi să cumpere, chiar şi ştiind că în 6 luni Google se va închide traduceri API şi dacă vBET nu vor avea solutii alternative, atunci traducerile vor opri de lucru. Acesta este motivul pentru am închis temporar de vânzare. Dacă sunt complet sigur că doriţi să cumpere oricum - vă rugăm să ne cunoaştem şi vă vom trimite legătură într speciale care va permite acest lucru.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2011

Text automatically translated from: Hebrew to: Romanian
    Translated text
    Vreau un link, multumesc.
    Original text

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Pentru că am fost întrebat de mai multe ori despre acest site vBET posibil să cumpăraţi acum am redeschide vanzarea de vBET. Cu toate acestea am adaugat avertisment clar pe pagina de cumpărare, astfel încât oricine care doresc sa cumpere este conştient de faptul că 01 decembrie 2011 Google API obţinute vor fi închise şi vBET nu au în acest moment modalitate alternativă pentru a sprijini traducerea.

Aici este awailable declaraţia pe pagina achizitionati:
    AVERTISMENT: Google va opri să furnizeze API lor obţinute în 01 decembrie 2011!. Suntem de lucru pentru a sprijini traducerile de către alte servicii. Puteţi găsi toate informaţiile despre progresul nostru aici: Google se stinge traduceri API

Am blocat de vânzare de vBET până când nu avem o soluţie alternativă pentru traduceri, dar am fost întrebat de a permite să cumpere vBET oricum. Suntem companie cinstit şi credem că vânzarea produsului care viitorul poate termina mai repede, chiar atunci când clientul acord pe că în licenţă nu este modul de a face afaceri (mai mulţi utilizatori nu Citeste licenţă la toate). Pentru că am fost întrebat de acest lucru vom redeschide de vânzare pentru vBET cu avertisment. Să fie conştienţi - 1 decembrie Google va elimina traducere API. Nu putem spune acum câte limbi va fi susţinută după aceea sau va vom găsi orice traducere alternativa API la toate. Şi pentru a evita orice greşeli - aici este partea de vBET licenţă: vBET lucrări utilizând servicii de traducere Google şi tu trebuie să li se permită să-l folosească. SIMPLĂ Podbielski Michał iti restituirile în caz dacă forum este blocat/interzis sau limitat în orice alt mod a serviciilor de traducere Google.
    Deci nu va fi nici o restituire la toate. Vom face tot posibilul pentru a sprijini traducerile de API-uri de alte, Încă la acest moment nu putem garanta va fi posibil din punct de vedere, nici cât de multe limbi vor fi sprijinite.
    Deci, dacă totuşi doriţi să cumpere, fiind conştienţi de acest lucru vă rugăm să utilizaţi doar nostru Cumpara acum! link-ul.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •