Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 13

Thread: Aveti nevoie de ajutor reducerea incarcarii serverelor

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Default Aveti nevoie de ajutor reducerea incarcarii serverelor

Bună ziua, am probleme cu sarcina serverul meu, i-au mutat deja la dedicat pentru a încerca să vindece acest lucru, dar încă da sarcini mari pe server, dacă i dezactivaţi vBET serverul de picături de încărcare.

Ma poate ajuta cineva?

@ Kamil, aveţi deja detaliile de acces a trimis la tine în PM, dacă doriţi să verificaţi.

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Buna ziua,
    Aici aveţi o listă de vBET de sugestii: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

minte - dacă aveţi toate limbile activate - aveţi conţinut de 53 mai (fire, posturi, etc), pe forum, şi, desigur, de mare trafic pe forum.

Puteţi dezactiva anumite limbi, şi să aştepte atunci când cache-ul pentru limba activată va fi completat, după care - aveţi posibilitatea să activaţi următoarea parte din traduceri.

În al doilea rând, în acest DISEMINAREA avem o mare îmbunătăţire (foarte mare unul) - acesta este sistemul de cache de memorie (4 diferite opţiuni). Puteţi verifica în dvs. admincp-> Cache vBET. (Amintiţi - trebuie să integreze server-ul dvs. de a utiliza acest tip de cache)

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Am pus în aplicare tot ceea ce i se poate de recomandări performanta, am avut, de asemenea, toate limbile activate (mai bine), deoarece cumpararea vBET în jurul valorii de 6 luni în urmă, sarcina este constant ridicat tot timpul. În ceea ce priveşte memorie cache (beta) nu cred ca am nici un accelerator cache pe serverul meu, dar tot ceea ce altceva este setat ca pe instrucţiunile dvs..

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

DISEMINAREA de la ultimul nostru am lucrat la acest sistem de memorie cache - acest lucru ar trebui să fie unul mai mare la performanţă. Trebuie să aveţi configurat server-ul dvs. cu acest sistem de cache (poate aveţi deja - cere sprijin server-ului dvs.)
    Ultima modificare făcută de kamilkurczak; 26-05-11 la 22:25.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Bună Kamil, am verificat doar php meciului şi i nu o au, dar i se va lua pe ei pentru a instala xcache sau ceva de genul asta

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Bună. De ce aveţi probleme cu sarcina server-ul dvs.? Văd pe forum pentru traducerea dumneavoastră este foarte rapid, astfel încât în cazul în care este problema?

Vă rugăm să reţineţi faptul că traducerile sunt realizate de servicii externe de la Google. Acest lucru înseamnă că, atunci când se întâmplă obţinute subiectele la care te aşteaptă răspuns de la Google. Şi de aceea Încărcaţi Server este mai mare, dar aceasta nu influenţează sistemul, deoarece fire de aşteptare şi nici nu ia nici un procesor de memorie suplimentară (numai deja utilizate). Deci, care este motivul pentru care va avea intotdeauna mai mare de încărcare Server cu vBET activat (când este dezactivată nu firul este în aşteptare pentru rezultatele de la Google) si in acelasi timp pe forum pentru dvs. va inca lucreaza repede, deoarece firele de aşteptare asuma CPU.

Deci, ceea ce este cu adevărat necesar pentru a ţine de încărcare iubitul Server este să se asigure că fire nu va asteapta pentru rezultate de la Google, dar, din păcate, Google permite de a salva în cache rezultatele sale numai pentru 15 zile. Puteţi încerca, de-l singur - dacă dezactiva cache-ul, sau doar face timp pentru a trăi mai mici, atunci veţi încărca SE Server în creştere - pentru că rezultatele vor fi mai puţin cache şi mai multe cereri în aşteptare pentru răspunsuri Google. Nu există nici o magie - traduceri vine de undeva şi este nevoie de timp să-l de la Google.

Utilizarea memoriei cache poate ajuta în vreun fel. Fire de aşteptare pentru rezultatele Google va fi în continuare în aşteptare (nu va trece până când aţi cache toate traducerile, şi nu veţi deoarece este curăţată în conformitate cu TOS Google). Rezultate obţinute încă cache va fi generat mai repede, solicită acest lucru nu de aşteptare pentru traducerile vor merge mai repede de la coadă cereri.

Aici puteţi afla exact ceea ce server este de încărcare: Server de sarcină şi de a afla că atâta timp cât aveţi liber de încărcare de resurse Server nu este o problemă.
    Ştiind ce valoarea sarcinii serverului nu este foarte important, totuşi. Stiind cum să interpreteze valoarea este ceea ce contează.
    amintim definiţia: sarcina serverului reprezinta numarul de procese în aşteptare pentru a accesa CPU. Dar nu toate procesele sunt la fel! În cazul în care procesele sunt cu prioritate scăzută, atunci când o cerere de server nou (cerere pagina) apare, ea poate fi totuşi tratate aproape instantaneu.
    Ca să nu mai menţionăm faptul că serverul de încărcare este doar un factor din multe altele (utilizarea memoriei, utilizarea procesorului, dimensiunea fişierului de swap)
    Ca de obicei, şi cât mai mulţi oameni direct implicati in afaceri ce gazduieste spun, totul se reduce la viaţa reală comportament. Sunt paginile de încărcare de repede? Are un proces, cum ar fi căutarea prin intermediul unei baze de date să ia o perioadă de timp rezonabilă? Atunci nu ai cu adevărat o problemă, indiferent de sarcina server este
    Deci, testul final este modul în care serverul se comportă. Dacă serverul este rapid, un număr, chiar dacă se numeşte "încărcare server", într-adevăr nu înseamnă prea mult
    Deci, pentru că server-ul dvs. este rapidă şi eu pot vedea răspunsurile pe forum pentru rapid, Problema dvs. este doar virtuală - nu există nici o problemă reală. Încărcaţi Server este o valoare care vă oferă nici o informaţie despre performanţa reală, doar indicii dacă ştii cum să-l interpreteze (de exemplu, dacă serverul se execută bine cu X de încărcare pe server, atunci puteţi începe verificarea ce se întâmplă, în cazul în care creste rapid la 2X sau ceva de genul asta). Doar numărul statice vă oferă nimic, verificaţi mai bine CPU si memorie pentru a fi siguri că această valoare este OK pentru server-ul dvs. şi, dacă acesta este în regulă, atunci, indiferent de ceea ce Server valoarea de încărcare este.

Totuşi dacă doriţi unele indicii suplimentare:
    - Face cache TTL mai mare dacă l-aţi schimbat în mai mică (implicit este maximă permisă de Google TOS).
    - Dacă nu aveţi probleme de spaţiu pe HDD opriţi de activitate cron pentru curăţarea cache clienţilor - aceasta nu trebuie să fie curăţate de la toate, deoarece improspateaza rezultate după cum este necesar, încă multe înlăturarea de fişiere vechi poate dura foarte mult timp pentru php.
    - Utilizarea memoriei cache
    - La sfârşitul anului (a se vedea cu adevărat, dar eu nici un sens de ea, pentru că nu aveţi problemă de performanţă) începe dezactivarea limbi, care vă oferă mai puţin trafic

Apropo - ceea ce este Încărcaţi Server, procesor mediu şi utilizarea memoriei, ceea ce hardware-ul şi nu aveţi (cât de multe CPU, memorie)? Are fişier de swap este utilizat?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

În urma sunt detalii ca pe întrebările dumneavoastră
    1) Server de încărcare
    08:22:53 up 44 de zile, 13:31, 1 utilizator, mediu de încărcare: 4.07, 5.09, 5.26
    USER TTY DIN AUTENTIFICARE @ IDLE JCPU PCPU CE
    rădăcină pct / 2 datacenter1.supp 08:17 0.00s 1.53s 0.00sw
    2) CPU şi utilizarea memoriei
    totală utilizată gratuit la comun de tampoane cache
    Mem: 4040 3616 424 0 256 2809
    - / + Buffer / cache: 550 3490
    Swap: 8001 24 7976
    3) cât de multe procesoare
    3

EDIT: a luat doar un instantaneu aici http://www.thecodecage.com/forumz/server.png serverul meu este ca aceasta tot timpul, acest instantaneu este după care să permită memcahce.
    Ultima modificare făcută de Simon Lloyd; 27-05-11 la 08:47.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Informaţii cum a fost adăugat aici e Top Procese jurnal:
    xxxx 93.0% / usr / bin / php / home / xxxx / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    xxxx 83,0% / usr / bin / php / home / xxxx / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    xxxx 75,0% / usr / bin / php / home / xxxx / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    mysql 6,8% / usr / sbin / mysqld - basedir / --datadir/var/lib/mysql - usermysql --pid-file/var/lib/mysql/xxxx.thecodecage.com.pid - skip-extern- blocare
    mysql 6,7% / usr / sbin / mysqld - basedir / --datadir/var/lib/mysql - usermysql --pid-file/var/lib/mysql/xxxx.thecodecage.com.pid - skip-extern- blocare
    mysql 6,6% / usr / sbin / mysqld - basedir / --datadir/var/lib/mysql - usermysql --pid-file/var/lib/mysql/xxxx.thecodecage.com.pid - skip-extern- blocare
    rădăcină 6,0% / bin / sh / usr / local / bin / rkhunter-c - cronjob
    Ultima modificare făcută de Simon Lloyd; 27-05-11 la 17:21.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de Simon Lloyd View Post
    În urma sunt detalii ca pe întrebările dumneavoastră
    1) Server de încărcare
    08:22:53 up 44 de zile, 13:31, 1 utilizator, mediu de încărcare: 4.07, 5.09, 5.26
    USER TTY DIN AUTENTIFICARE @ IDLE JCPU PCPU CE
    rădăcină pct / 2 datacenter1.supp 08:17 0.00s 1.53s 0.00sw
    2) CPU şi utilizarea memoriei
    totală utilizată gratuit la comun de tampoane cache
    Mem: 4040 3616 424 0 256 2809
    - / + Buffer / cache: 550 3490
    Swap: 8001 24 7976
    3) cât de multe procesoare
    3

EDIT: a luat doar un instantaneu aici http://www.thecodecage.com/forumz/server.png serverul meu este ca aceasta tot timpul, acest instantaneu este după care să permită memcahce.
    Nu sunt sigur cum să interpreteze măsurătorile dumneavoastră. Aşa cum am vedea procesorul este utilizat în jurul valorii de 185% ... Deci, există ceva sau chiar fierbinte în măsurare sau se aplică la 1 CPU - dacă aveţi 3, atunci puteţi folosi 300%. Dacă acest lucru este calea corectă, atunci înseamnă că aveţi mai multe resurse CPU liber. Dacă nu vă rugăm să corectaţi-mă şi spune cum să interpreteze rezultatele.

Sunt de asemenea, nu ştiu cum să interpreteze datele de serverul de încărcare:
    încărcare medie: 4.07, 5.09, 5.26
    Sunt cele trei masuratori diferite în timp, sau fiecare dintre ele este pentru CPU separat? Care este puterea procesorului?

PS. Cache are nevoie de timp pentru a umple inch

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Michal, din nou, mulţumesc pentru răspunsul de încărcare mediu care le vedeţi (şi în snapshot) se schimbă de fiecare dată când reîmprospătaţi, e ca şi cum aţi subliniat un număr de sybmolic, atunci când mediile de încărcare indicat există în jurul valorii de 6 sau 7, atunci site-ul este lent dar cele mai multe ori nu raspund, care la rândul său, da o eroare.

Iată datele cpu ati cerut pentru
    Procesor # 1
    Vânzătorul

GenuineIntel
    Nume
    Intel (R) Xeon (R) CPU X3430@2.40GHz
    Viteză
    2394.030 MHz
    Cache
    8192 KB

Atunci când am check-in WHM am un procesor quad core, întrucât oamenii serverul spune-mi i-au 3 procesoare???

Nu ştiu sau pretind să cunoască modul în care sarcina medie serverul este elaborat (în ultimul timp, pe parcursul ultimelor 2 zile a fost în jurul valorii de:
    Medii de încărcare: 4.49 4.04 3.95

Forumul este de viteza medie si nu pare a fi provoacă o problemă, chiar acum, deşi traficul este în jurul valorii de:
    271 (3 membri şi 120 de vizitatori şi 148 Spiders)
    În cazul în care cifra de top este în mod normal în jurul valorii de 500 - 600, dar apoi este atât de week-end traficul este mai redus.

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •