Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 4 de 4

Thread: Mesaj de eroare atunci când traducerea - orice ajutor?

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Default Mesaj de eroare atunci când traducerea - orice ajutor?

Bună,

Sper ca cineva poate ajuta.

Am încercat pentru a instala vBET (cea mai recentă versiune gratuită de vbulletin.org, 2,35) pe forumul meu, dar orice moment încerc să traduceţi o pagină, Am primit mesajul:

Fatal error: Chemare la funcţia de nedefinit: iconv () in / home / <forumname> / public_html / includes / vbenterprisetranslator_functions.php pe linia 258

Am încercat cu următorul text:
    1. Mi-am schimbat pe forum pentru limba mea în engleză
    2. Am incercat cu, si fara, un API Google cheie
    3. Am contactat companie de gazduire web, şi m-au asigur că cURL şi iconv sunt instalate şi de lucru.
    4. Am încercat în urma paşii de la postul # 4 din FAQ, dar nu se întoarce nimic.

Există orice ajutor puteţi oferi? Sunt folosind vbulletin 3.8.4

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Ai nevoie pentru a instala iconv în php dvs. - acest răspuns veţi găsi, de asemenea, în http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post7

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Multumesc pentru raspuns, apreciez asta.

Eu am vorbit la firma mea ce gazduieste după ce aţi citit că pic de întrebări frecvente, aşa cum am spus în postul meu original, şi m-au asigurat că iconv a fost instalat. Voi încercaţi să vorbiţi la ei din nou, deşi.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

După cum puteţi vedea în mod clar în mesajul de eroare dvs.:
    Apel către Funcţia nedefinit: iconv ()

Nu aveţi iconv instalat. În loc de a discuta cu ei - trebuie doar să le legătură într-pagina pe care se va vedea că iconv nu este disponibil pentru forum.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •