Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 4 de 4

Thread: DB dimensiunea

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Default DB dimensiunea

Este normal pentru baza de date sa se tripleze în următoarele dimensiuni de instalare de vBET?

Am început cu o PB 1Gb, si acum ma uit la aproape 3. În timp ce am înţeles că întregul posturi pagini sunt memorate în cache aici, nu ar fi mai stabil de a avea acest lucru făcut într-o bază de date separată afara din zona Vb (cum ar fi 2.x nu)?

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Da - DB dvs. va creşte. Conţinutul dvs. este multiplicat de 52 de ori (dacă aţi activat toate limbile), aşa că este greu să nu crească

Folosind aceeaşi PB nu afecteaza pe forum pentru stabilitatea la toate, pentru că nu există nici o interogare care foloseşte alte resurse de la vB. De asemenea, vBET 2.x utiliza, de asemenea aceeaşi bază de date.

Aveţi posibilitatea să dezactivaţi întotdeauna unele limbi, sau a dezactiva cache-ul doar pentru anumite limbi, în cazul în care dimensiunea PB este o problemă pentru tine. Dar, atâta timp cât aveţi spaţiu pe unitatea dvs. de dimensiunea PB nu vă afectează - vBET este utilizarea indecşilor pentru toate întrebările. Nu este un lucru pe care poti fi interesat dacă tabele cache sunt foarte mari - acestea sunt strategii de compensare. Pentru mai multe detalii despre aceste vă rugăm să vizitaţi Admin CP -> vBET -> Cache.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Multumesc pentru raspuns! Această curata aceste preocupări.

Preocuparea mea finală este cu mysqldumps. Dacă rulez mysqldump prin linia de comandă, există vreo modalitate prin care pot exclude tabelele cache vBET de la a fi aruncate în dumping? Aș prefera să nu irosesc spațiu de backup pentru memoria cache

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Suntem de planificare pentru a sprijini fişierul cache. Ar fi nevoie de mult spaţiu pe hard disk mai mult, dar fără a obţine date interogări PB. Nu am început punerea în aplicare a prezentului încă.

In acest moment suntem de planificare configurabile cum ar trebui să fie şi alte detalii. Vrem-l de funcţionare pentru toată lumea - aceasta înseamnă, fără a necesar pentru a instala orice motor de caching suplimentar.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •