Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 2 de 2

Thread: primesc mesaje de eroare după upgrade serverului

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Default primesc mesaje de eroare după upgrade serverului

Buna ziua,

m-am mutat doar site-ul meu la un server dedicat nou. anterior, totul a fost de lucru bine pe serverul ultima mea. după trecerea la noul server, Primesc următorul mesaj de eroare:

Fatal error: Chemare la funcţia de nedefinit iconv () in / home / username / public_html / includes / vbenterprisetranslator_functions.php pe linia 379

faptul că este pentru pagini SHOWTHREAD. de pagini pe forum pentru, precum şi pagini vbacmps şi vbcommerce / vbcredits pagini, merge merge gol atunci când faceţi clic pe un steag diferit.

nu ştii cum putem rezolva această problemă? pare a fi un server de setare, deoarece lucrurile au fost de lucru bine înainte de m-am mutat la noul server.

mulţumiri
    simit

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Da, este serverul de setările problema - mai exact problema php. Vezi aici pentru ceea ce este necesar pentru acest mod de lucru:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post7

Ai nevoie de iconv instalat şi că este ceea ce lipsesc de pe server nou. Veţi găsi cu uşurinţă manual de instalare Cauta pe Internet pentru: php iconv

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •