Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 6 de 6

Thread: 404 mesaj text în limba străină

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Default 404 mesaj text în limba străină

Sunt prezent, folosind link-uri vBSEO'd pe forumul meu.

Când un utilizator susţine un post într-o limbă străină folosind editorul complet (răspuns rapid nu), veţi obţine o redirecţionare 404 după (post este încă făcut, totuşi). Am încercat acest lucru cu şi fără curatare HTML activat, cu nici un rezultat. Puteţi să aruncaţi o privire la asta?

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Text automatically translated from: Polish to: Romanian
    Translated text
    Acest mesaj este scris într-o altă limbă. Acest forum nu se întâmplă în situaţia descrisă. Deci, vă rugăm să trimiteţi-mi un mesaj privat adresa de pe forum pentru dumneavoastră (şi o legătură într-acest subiect), aşa că am putea să verificăm.
    Original text

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Nu mai am această problemă după dezactivarea aleatorie html vBSEO lui. Multumesc oricum pentru raspuns!

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Da - acest lucru este foarte important sa nu folositi nimic care curata comentarii HTML - altfel vBET va pierde informaţii despre ceea ce a fost deja tradus (de exemplu prin bbcodes lang şi langtitle) şi care sunt domeniile care nu ar trebui să fie traduse, dar încă mai trebuie să fie re-codificate.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Am instalat în schimb, un vB.org froum mod şi să stabilească ordinea de executie la 65.000 - acest lucru nu afectează cu vBET se pare, spre deosebire de sistemul de vBSEO lui, pe care-l dat peste cap.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Da - vBET foloseste 1000, pentru executare, asa ca daca ai facut ceva cu comentarii, după care o au nici o influenţă asupra modului vBET este de lucru.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •