Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 3 123 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 25

Thread: Auto tradus pagini vs Google orientări de conţinut

Vezi hibrid

Post anterior Previous Post   Next Post Următorul Post
    Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Default Auto tradus pagini vs Google orientări de conţinut

---
    ADMINISTRATOR NOTĂ: Acest post include informaţii false despre Google declaraţie pentru automat traduse de conţinut. De asemenea, declaraţia se aplică vBET. Vă rugăm să Vezi aici pentru detalii: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7873
    Din păcate, am fost în vacanţă atunci când mesajul a fost creat şi gramada de informatii gresite au fost incluse în acest thread - acesta este motivul pentru corecţie este inclus aici.
    ---

Alo

Am vrut doar să ştii că Matt Cutts a spus că traducerea automată paginile Web se încadrează în cadrul lor, "continut generat de auto" linii directoare care sunt pedepsiţi, deoarece actualizarea Google Panda.

Deci, la fel ca un avertisment aţi putea dori să-şi reconsidere adăugând toate paginile dvs. traduse în Sitemap-ul dvs..

De fapt, aţi putea dori să ia în considerare pentru a bloca Google de la limbi auto listarea la toate traduse prin robots.txt.

Aici este video: YouTube - Cum ar trebui să se ocupe de conţinut localizat?

Salutari

StarBuG
    Ultima modificare făcută de vBET; 07-04-11 la 14:54.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2011

Hopa ... pare destul de clar faptul că Google nu-i place ceea ce face vBET apoi. De ce Google încă indicele auto-tradusa de pagini, deşi? Nu are sens.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Pentru că atunci când se vizitează paginile ea nu ştie că acestea sunt traduse automat.
    Acestea sunt stocate în baza de date şi nu sunt servite prin intermediul API lor de a lor pe şenile.

Este total bine ceea ce vBET nu toate acestea, în sensul cel mai oamenii încearcă să-l folosească.

Este o funcţie de traducere, care îi ajută pe oameni care vorbesc limbi diferite pentru a înţelege conţinutul.
    Cu toate acestea, nu este o modalitate de a multiplica conţinutul paginii.
    Dacă utilizaţi în acest fel Google vor vedea acest lucru ca de calitate inferioară "conţinut generat auto" şi a pedepsi site-ul dvs. pentru că mai devreme sau mai târziu.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2011

Multumesc.

Kamil,

Pot confirma doar că, dacă eu vă rugăm să doriţi să le păstraţi vBET rulează pe forumul meu, dar nu doriţi Google pentru a vedea automat traduse în paginile care am nevoie doar pentru a efectua următoarele:

1. Intră "Disallow: / forum / xx /"În robots.txt unde xx reprezintă limba străină (e) în uz pe forumul meu

2. Reversul paşii din acest post pentru integrare sitemap: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

3. Re-genera şi re-prezintă sitemap.
    Ultima modificare făcută de norku; 31-03-11 la 10:42.

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Da. dacă interzicerea paginile dvs. pentru roboţii Google - veţi avea paginile dvs. nu indexat de Google.
    desigur, dacă inversă toate modificările de la sitemap - aceeaşi - pagina nu a indexat.

desigur, deja le-aţi pagini indexate de Google pe care le aveţi nevoie pentru a reîncărca sitemap nou.
    Adaugata de Michał Podbielski:
    Nu aveţi de a bloca orice conţinut tradus, a se vedea:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7873
    Ultima modificare făcută de vBET; 07-04-11 la 14:49.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2011

Multumesc Kamil. Cred că este o ruşine real ca Google nu-i plac continut generat în acest fel. Cred că ar trebui să facă o excepţie pentru forumuri, deoarece vBET este o idee fantastică, chiar şi în scurt timp am avut-o pe deplin de lucru am văzut o îmbunătăţire în statisticile mele. Toate nu este pierdut, deşi, desigur, deoarece partea cu adevărat inteligent de vBET - că vorbitorii de limbi străine pot participa la un forum în limba lor maternă - este, desigur, încă acolo.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de norku View Post
    Multumesc Kamil. Cred că este o ruşine real ca Google nu-i plac continut generat în acest fel. Cred că ar trebui să facă o excepţie pentru forumuri, deoarece vBET este o idee fantastică, chiar şi în scurt timp am avut-o pe deplin de lucru am văzut o îmbunătăţire în statisticile mele. Toate nu este pierdut, deşi, desigur, deoarece partea cu adevărat inteligent de vBET - că vorbitorii de limbi străine pot participa la un forum în limba lor maternă - este, desigur, încă acolo.
    Acest lucru nu este adevărat că Google nu-i plac astfel de conţinut. Acest lucru este neînţelegere din cauza unor informaţii false care StarBuG a pus aici. Vă rugăm să consultaţi şi asculta cu atenţie filmul. Aici l-aţi descris mai mult:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7873

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de norku View Post
    Multumesc.

Kamil,

Pot confirma doar că, dacă eu vă rugăm să doriţi să le păstraţi vBET rulează pe forumul meu, dar nu doriţi Google pentru a vedea automat traduse în paginile care am nevoie doar pentru a efectua următoarele:

1. Intră "Disallow: / forum / xx /"În robots.txt unde xx reprezintă limba străină (e) în uz pe forumul meu

2. Reversul paşii din acest post pentru integrare sitemap: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

3. Re-genera şi re-prezintă sitemap.
    NU trebuie să blocheze orice conţinut tradus! Vă rugăm să consultaţi film din nou - această tot filmul este despre cum să numele URL-ului atunci când s-au tradus de conţinut, astfel având în tradus de conţinut este foarte bine pentru Google!

Nota cu privire la conţinutul tradus în mod automat NU se aplica la vBET şi, de asemenea, StarBuG scrie informaţii false, care este considerat ca duplicarea de conţinut ceea ce nu este adevărat (aceasta poate fi, nu "este", iar acest lucru nu poate se aplică vBET) - a se vedea mele anterioare post.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

MRU, în cele din urmă Google este de gând să meniurile doar acele pagini traduse? Dacă se întâmplă acest lucru mă întreb în cazul în care va afecta clasamentul paginilor limba maternă?

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de tavenger5 View Post
    MRU, în cele din urmă Google este de gând să meniurile doar acele pagini traduse? Dacă se întâmplă acest lucru mă întreb în cazul în care va afecta clasamentul paginilor limba maternă?
    Google nu par să fi îndepărtat pagini vBET acum: vă rugăm să consultaţi discuţia pe blog-ul meu.

Eu personal nu cred că aceste pagini sunt spam, acestea au un scop legitim ...
    Lost in Translation: Google Algo Actualizare 06-04-2010 | SEO Blog din SEOforums.org

Pagina 1 de 3 123 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •