Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 5 de 5

Thread: Google crede ca URL-uri noi sunt pentru un alt site

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2011

Default Google crede ca URL-uri noi sunt pentru un alt site

Bună,

Am primit asta de la Google azi:

URL-uri nu au fost urmate
    Când am testat un eşantion de adrese URL din Sitemap-ul dvs., am descoperit că unele adrese URL redirecţionează către alte locaţii. Vă recomandăm ca Sitemap-ul dvs. conţină adrese URL care indică destinaţia finală (redirecţionare ţintă), în loc de redirecţionarea către o altă adresă URL

Google a dat ca exemplu următoarele:
    PHP Code:
    HTTP Error301.   http://www.xxx.com/forum/ru/f64/xxxx-804/ 
    Ce trebuie să fac?
    Ultima modificare făcută de norku; 23-03-11 la 09:44.

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

acest lucru este nimic greşit, de ce?
    Link-uri în Sitemap nu ar trebui să fie traduse.
    Acest lucru este bun - Acesta este modul în care aceasta ar trebui să funcţioneze. De ce? Performanţă.
    În acest moment, generaţie de 52 de ori mai multe link-uri pentru fire poate consuma mult timp pentru forumuri mari. Obţinute de toţi cei în acelaşi timp, ar putea face o foarte, foarte consumatoare de timp şi pentru a genera mulţime de interogări la baza de date.

Şi acest lucru este bun pentru google - după cum vedeţi, aveţi o redirecţionare 301 la pagina cu url traduse (Eroare HTTP: 301).

Google ar prefera ca link-urile au fost traduse, dar nu le deranjeaza deloc.

Mai multe detalii aici: Integrarea vBET cu alte plugin-uri - vBulletin Enterprise Traducator (vBET)

Acest mesaj de la Google este pentru informaţiile dumneavoastră. Ei cred că aveţi, probabil, un link-uri rău în sitemap, Ei cred că nu este bun pentru tine si tu nu stii nimic despre faptul că,
    dar ştii - acest link-uri sunt redirecţionate (cu 301) pentru a forma bună şi acest lucru este bun pentru Google şi foarte bună pentru site-ul dvs. (de performanţă).

vBET nu acceptă obţinute de URL în sitemap.

De asemenea, nu se pot integra cu vBET sitemap - Veti avea link-uri în Sitemap-uri numai din fire originale. Google link-uri de accesare cu crawlere în sine tradus (dar va dura mai mult) şi va trebui tradus url-uri

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2011

Bună,

Nu mă plâng Mesaj mea are mai mult de a face cu lipsa mea de cunoştinţe decât orice altceva. Pe forum pentru meu este funcţionează perfect (datorita voua) şi dacă, după cum spui, mesajul de la Google este pentru informaţiile mele, spre deosebire de a fi un avertisment, atunci care e cool.

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

dacă vei avea mai multe întrebări. Eu te voi ajuta

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2011

Multumesc Kamil

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri