Nu știu dacă acest lucru este legat de Vbet, dar a început să se întâmple după ce l-am instalat, așa că am de gând să întreb aici
Primesc erori următoarele atunci când faceţi clic pe "Îi place primită" Vbseo şi "Îi place Având în vedere", butoanele de pe pagina de profil de utilizator:
PHP Code:
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 200593 bytes) in /home/xxxx/public_html/forum/includes/functions.php on line 6862
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytes) in /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4430) : eval()'d code on line 458
După cum am spus, acest lucru a început întâmplă după instalarea vBET, dar cred că am de gând să nevoie de niste coaching-ul aici, pentru că cifrele nu se potrivesc simptomele.
Memorie meciului:
De la phpinfo: memory_limit locală - 128M Master - 128M
Din php.ini:
PHP Code:
; Suhosin Settings.
suhosin.post.max_vars = 2048
suhosin.request.max_vars = 2048
suhosin.cookie.encrypt = Off
suhosin.memory_limit = 32M
suhosin.session.encrypt = Off
Vbulletin: PHP limita de memorie 32M
Memorie Server în uz la momentul: 25.00% (262136 de 1048576)
Mesajele de eroare sunt sugerează că am nevoie pentru a spori de memorie, dar nu văd nici alte simptome de memorie insuficientă în timpul utilizării pe forum şi am avut nici un raport din partea membrilor mele. Presupun însă că acestea vor fi, de asemenea, vedea de eroare "îi place" fatală.
Aţi băieţi veni peste orice probleme ca aceasta în timp ce folosind vBET? Aş fi recunoscător pentru orice sfaturi despre ce anume să încerce.