având în continuare o problemă cu acest lucru - oricine?
având în continuare o problemă cu acest lucru - oricine?
Mi-ar aprecia cu adevărat un răspuns la această
Buna ziua, am nevoie pentru a cere Michał despre această problemă pentru că nu am încă idei.
orice idei încă?
Buna ziua,
Vă rugăm să faceţi un post foarte lung pe o limbă străină şi de a verifica că acesta nu funcţionează încă (traducere).
URL-ul de la postul dvs. nu este de lucru acum, asa ca am pot verifica acum din nou.
Google nu poate detectat întotdeauna limba pentru mesajul foarte scurt (poate greşeli de scriere), astfel încât aveţi nevoie pentru a verifica dacă mesajul dvs. este între [B] [lang = [/ B] tag-uri. (Acest tag-urile sunt adăugând în newpost_process cârlig)
astfel, încercaţi să-l test pentru mesaj lung, în limba străină.
HTC este filtrat prin acest program - URL-ul complet este
http://cellphoneforums.net/h tc/t327487-tono-de-llamada.html (fără spaţii)
Vă rugăm să răspundeţi-mi opţiunea - whitch aveţi setted în admincp-> vBET-> google-> Google Detectare limbă.
a scrie aici Google Limba de detectare a Încrederii valoare
Acest lucru este setat la "Se acordă întotdeauna încredere ghidul"
Sunt destul de sigur că acest lucru nu este problema, cu toate acestea - are în mod direct de a face cu ordinea de executie a plugin-ului vbulletin API-ul care este folosit pentru noi aplicaţii mobile interferează cu plugin-ul care introduce tag-uri lang într-un mesaj.
Întotdeauna ghidul de încredere Această opţiune se bazează pe setările de utilizator care este tastarea unui mesaj. Astfel, Google poate recunoaşte limba mesajului prin setările de utilizator. Dacă au ghidul de limba lui nu sunt setate - Google nu se poate traduce.
În cazul în care utilizatorul va face un mesaj în altă limbă în care admincp lui - Google nu pot încă să-l traduce.
Această opţiune este pentru Optimizari şi dacă această opţiune este activată - tag-uri limba nu va fi adăugat.
Vă rugăm să mergeţi la dvs. admincp-> vBET-> Google şi
1. set Google Limba de detectare a a Trust Google atunci când rezultatul este demn de încredere
2. set Google Limba de detectare a Încrederii la 0,1
3. de încercare-o! (Face un mesaj nou)
În cazul în fapte bune.
IMPORTANT - Trebuie să ambalaj posturi vechi în tag-uri lang de mână.