Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 10 de 32

Thread: Url pavilion este incorectă

Vezi hibrid

Post anterior Previous Post   Next Post Următorul Post
    Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2011

PM este pe drum

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Aş dori să rezum toate modificările.

1. integra cu motorul de căutare Google - a existat o problemă de codificare atunci când pagina a fost tradus. cum să se stabilească?

-Du-te la admincp-> stil si template-uri-> şablon navbar
    -În acest şablon găsi:
    PHP Code:
    <input type="hidden" name="ie" value="ISO-8859-2"/> 
    - Şi înlocuiţi cu:
    PHP Code:
    <input type="hidden" name="ie"<vb:if condition="$_REQUEST['language']"value="UTF-8"<vb:else />value="ISO-8859-2"</vb:if>/> 
    2. problema cu litere germane în URL-ul de la pagina nu traduse -> ar trebui să ne definească caracter de înlocuire în vbseo opţiunilor generale.

EXEMPLU:
    Code:
    'ü' => 'ue'
    'ä' => 'ae'
    'ö' => 'oe'
    'ß' => 'ss'
    3. despre traducere a paginii principale - încă de lucru.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2011

Există o problemă cu caractere. În cazul în care utilizatorul setează limba forum pentru a germană în profilul său şi face un post care conţine o ä ö Ö ü Ü § obţinute funcţionează atunci când vizualizate în limba engleză. Cu toate acestea, dacă vrea să editaţi postul său vede numerele html în loc de litere.

În vbseo cp ****> "Definiţi dvs. Înlocuiri personalizat Caracter" Am în prezent, au intrat, astfel încât următoarele URL-uri indexate mea încă mai funcţionează:

'U' => 'UE "
    'Ä' => 'ae'
    "O '=>' OE '
    'ß' => 'ss'

Cu toate acestea, ceea ce am cu adevărat trebuie să faceţi este să introduceţi

"(Html număr) '=>' ä ', astfel încât problema editare este fix. Cu toate acestea, acest lucru va avea un impact asupra mea URL-urile indexate. Sau imi scapa ceva aici?

Pot folosi doar o singură limbă, la moment, deoarece nu am nici o Înlocuiri personalizate Caracter definit pentru celelalte (50!) Limbi.

Există o modalitate de a obţine acest lucru?
    Ultima modificare făcută de norku; 11-03-11 la 11:56.

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Nu aveţi nevoie să o declare caractere de înlocuire în toate limbile - numai pentru litere pentru limba înainte ca instalarea de vBET (în germană).
    Acum, toate scrisorile pentru alte limbi sunt bune
    Dacă nu - vă rog să-mi dai un exemplu (url)

în al doilea rând: Numerele acsii în ediţia post -> vă rog da-mi url la exemplul.
    care utilizează codificarea de pe forum? UTF-8?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2011

Bună,

Set de caractere mea: ISO-8859-1

Am trimis un PM la tine care conţine o legătură într-un post care arată problema.
    Ultima modificare făcută de norku; 11-03-11 la 12:31.

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Aveţi dreptate. Acesta este un bug de codificare. Pot să-l reproduce pe forum mea de test.
    Acest lucru este creată doar atunci când cineva face mesaj de la pagina traduse.
    (Amintiţi-vă - dacă doriţi pentru a posta în franceză - ar trebui să aveţi în dvs. set usercp limba franceză.

Am încercat pentru a rezolva această problemă de la al zilei de ieri - în general, pe care nu utf pe forum pentru vBulletin au o problema cu codare de caractere cu codul ASCII sub 256.
    Am facut un thread nou în secţiunea bug la vBulletin pe forum pentru şi voi încerca să găsească o soluţie de acest bug.

În general, dacă le-aţi făcut mesaj în franceză (şi au în usercp limba franceză) de la normal (pagina nu a tradus) totul va fi ok. Acest lucru se întâmplă doar atunci când încercaţi să posta de la pagina traduse.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •