PM este pe drum![]()
PM este pe drum![]()
Aş dori să rezum toate modificările.
1. integra cu motorul de căutare Google - a existat o problemă de codificare atunci când pagina a fost tradus. cum să se stabilească?
-Du-te la admincp-> stil si template-uri-> şablon navbar
-În acest şablon găsi:
- Şi înlocuiţi cu:PHP Code:
<input type="hidden" name="ie" value="ISO-8859-2"/>
2. problema cu litere germane în URL-ul de la pagina nu traduse -> ar trebui să ne definească caracter de înlocuire în vbseo opţiunilor generale.PHP Code:
<input type="hidden" name="ie"<vb:if condition="$_REQUEST['language']"> value="UTF-8"<vb:else />value="ISO-8859-2"</vb:if>/>
EXEMPLU:
3. despre traducere a paginii principale - încă de lucru.Code:'ü' => 'ue' 'ä' => 'ae' 'ö' => 'oe' 'ß' => 'ss'
Există o problemă cu caractere. În cazul în care utilizatorul setează limba forum pentru a germană în profilul său şi face un post care conţine o ä ö Ö ü Ü § obţinute funcţionează atunci când vizualizate în limba engleză. Cu toate acestea, dacă vrea să editaţi postul său vede numerele html în loc de litere.
În vbseo cp ****> "Definiţi dvs. Înlocuiri personalizat Caracter" Am în prezent, au intrat, astfel încât următoarele URL-uri indexate mea încă mai funcţionează:
'U' => 'UE "
'Ä' => 'ae'
"O '=>' OE '
'ß' => 'ss'
Cu toate acestea, ceea ce am cu adevărat trebuie să faceţi este să introduceţi
"(Html număr) '=>' ä ', astfel încât problema editare este fix. Cu toate acestea, acest lucru va avea un impact asupra mea URL-urile indexate. Sau imi scapa ceva aici?
Pot folosi doar o singură limbă, la moment, deoarece nu am nici o Înlocuiri personalizate Caracter definit pentru celelalte (50!) Limbi.
Există o modalitate de a obţine acest lucru?
Ultima modificare făcută de norku; 11-03-11 la 11:56.
Nu aveţi nevoie să o declare caractere de înlocuire în toate limbile - numai pentru litere pentru limba înainte ca instalarea de vBET (în germană).
Acum, toate scrisorile pentru alte limbi sunt bune![]()
Dacă nu - vă rog să-mi dai un exemplu (url)
în al doilea rând: Numerele acsii în ediţia post -> vă rog da-mi url la exemplul.
care utilizează codificarea de pe forum? UTF-8?
Bună,
Set de caractere mea: ISO-8859-1
Am trimis un PM la tine care conţine o legătură într-un post care arată problema.
Ultima modificare făcută de norku; 11-03-11 la 12:31.
Aveţi dreptate. Acesta este un bug de codificare. Pot să-l reproduce pe forum mea de test.
Acest lucru este creată doar atunci când cineva face mesaj de la pagina traduse.
(Amintiţi-vă - dacă doriţi pentru a posta în franceză - ar trebui să aveţi în dvs. set usercp limba franceză.
Am încercat pentru a rezolva această problemă de la al zilei de ieri - în general, pe care nu utf pe forum pentru vBulletin au o problema cu codare de caractere cu codul ASCII sub 256.
Am facut un thread nou în secţiunea bug la vBulletin pe forum pentru şi voi încerca să găsească o soluţie de acest bug.
În general, dacă le-aţi făcut mesaj în franceză (şi au în usercp limba franceză) de la normal (pagina nu a tradus) totul va fi ok. Acest lucru se întâmplă doar atunci când încercaţi să posta de la pagina traduse.