Multumesc. Am dezactivat "ţine non-engleză caractere în URL-uri", pentru acum şi va efectua paşii le-aţi menţionat pentru sitemap. Te voi lasa sa stii cum a mers.
Aşteaptă cu nerăbdare să auzim de la tine mai târziu.
Multumesc. Am dezactivat "ţine non-engleză caractere în URL-uri", pentru acum şi va efectua paşii le-aţi menţionat pentru sitemap. Te voi lasa sa stii cum a mers.
Aşteaptă cu nerăbdare să auzim de la tine mai târziu.
Update: după dezactivarea vBET, în conformitate cu postul dvs. de mai sus Google vede acum Sitemap-urile mele.
ok, asa ca acum stiu de ce nu putem folosi. htaccess în / pe forum pentru dosar
un alt test. doar activaţi vBET din nou, se adaugă acest htaccess în dosarul principal (înlocuire cu (vechi) oNU IN / FORUM DOSAR)):
dupa cum stiti cu acest vBET htaccess este de lucru doar pe paginile de pe forum pentru.Code:# Comment the following line (add '#' at the beginning) # to disable mod_rewrite functions. # Please note: you still need to disable the hack in # the vBSEO control panel to stop url rewrites. RewriteEngine On # Some servers require the Rewritebase directive to be # enabled (remove '#' at the beginning to activate) # Please note: when enabled, you must include the path # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/) #RewriteBase / #RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.hj-research\.com RewriteCond %{HTTP_HOST} !(^www\.hj-research\.com$|^cdn\.hj-research\.com$) RewriteRule (.*) http://www.hj-research.com/$1 [R=301,L] #RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com #RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forum/$1 [L,R=301] RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L] #vbet translator rules start RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA] RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron) RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule ^(.+)$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA] #vbet translator rules end RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap) RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(media|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA] ## Expires <ifModule mod_expires.c> ExpiresActive On ExpiresDefault "access plus 1 seconds" ExpiresByType text/html "access plus 1 seconds" ExpiresByType image/gif "access plus 3456000 seconds" ExpiresByType image/jpeg "access plus 3456000 seconds" ExpiresByType image/png "access plus 3456000 seconds" ExpiresByType text/css "access plus 3456000 seconds" ExpiresByType text/javascript "access plus 3456000 seconds" ExpiresByType application/javascript "access plus 3456000 seconds" ExpiresByType application/x-javascript "access plus 3456000 seconds" </ifModule> ## Compression <ifmodule mod_headers.c> <ifmodule mod_deflate.c> AddOutputFilterByType DEFLATE text/html text/css text/xml application/x-javascript BrowserMatch ^Mozilla/4 gzip-only-text/html BrowserMatch ^Mozilla/4\.0[678] no-gzip BrowserMatch \bMSIE !no-gzip !gzip-only-text/html </ifmodule> </ifmodule> #Remove index.php from hj-research.com/index.php #rewrite engine on RewriteCond %{THE_REQUEST} index\.php RewriteCond %{QUERY_STRING} ^$ RewriteRule ^index\.php$ / [L,R=301]
de testare-l. şi verificaţi că Google poate vedea Sitemap-ul dvs.
mulţumiri
Multumesc. Voi incerca ca acum.
Testat. Doar traduce pagina principala pe forum pentru (aşa cum aţi spus că ar), dar sitemap este acceptată de către Google. Harta site-ului nu a fost însă nici mai mare decât în mod normal şi nu conţine nici un URL-uri limbă străină.
URL-urile de limbi străine încă nu sunt corecte pe forumul meu şi continuă să producă 404 de pagini, în ciuda setările mele vbseo şi fişierele fiind identice cu cele descrise în procedura de instalare. Ele arată bine, dar atunci când faceţi clic pe ei, 404.
Accept că voi nu puteţi răspunde pentru toate configuraţiile vbulletin şi că, pe forum pentru meu prezintă o instalare non-standard din zona Vb, aşa că am de gând să trebuie să părăsească vBET cu handicap pentru acum.
Sper că va fi posibilă la un moment dat pentru a obţine vBET de lucru pe forumul meu, dar în acest moment nu aş fi fericit cu o traducere parţială a mea pe forum pentru şi non-link-uri de lucru.
Vă mulţumim pentru timpul pe care îl aţi investit în acest totuşi. A fost mult mai apreciat.
Ultima modificare făcută de norku; 10-03-11 la 17:18.
ok, acum stiu mai mult. astfel încât să putem folosi doar htaccess în folderul principal, nu în / Folder.
Vă rog să-mi ceva timp să găsească o soluţie. Trebuie să mă gândesc şi să încercaţi unele de configurare.
De asemenea, vă rugăm să dați-mi o parolă pentru vbseocp pentru că voi putea verifica configurația vbseo pentru a elimina eroarea 404
Mulţumi Eu va rezolva pentru tine
PM este pe drum
Aş dori să rezum toate modificările.
1. integra cu motorul de căutare Google - a existat o problemă de codificare atunci când pagina a fost tradus. cum să se stabilească?
-Du-te la admincp-> stil si template-uri-> şablon navbar
-În acest şablon găsi:
- Şi înlocuiţi cu:PHP Code:
<input type="hidden" name="ie" value="ISO-8859-2"/>
2. problema cu litere germane în URL-ul de la pagina nu traduse -> ar trebui să ne definească caracter de înlocuire în vbseo opţiunilor generale.PHP Code:
<input type="hidden" name="ie"<vb:if condition="$_REQUEST['language']"> value="UTF-8"<vb:else />value="ISO-8859-2"</vb:if>/>
EXEMPLU:
3. despre traducere a paginii principale - încă de lucru.Code:'ü' => 'ue' 'ä' => 'ae' 'ö' => 'oe' 'ß' => 'ss'
Există o problemă cu caractere. În cazul în care utilizatorul setează limba forum pentru a germană în profilul său şi face un post care conţine o ä ö Ö ü Ü § obţinute funcţionează atunci când vizualizate în limba engleză. Cu toate acestea, dacă vrea să editaţi postul său vede numerele html în loc de litere.
În vbseo cp ****> "Definiţi dvs. Înlocuiri personalizat Caracter" Am în prezent, au intrat, astfel încât următoarele URL-uri indexate mea încă mai funcţionează:
'U' => 'UE "
'Ä' => 'ae'
"O '=>' OE '
'ß' => 'ss'
Cu toate acestea, ceea ce am cu adevărat trebuie să faceţi este să introduceţi
"(Html număr) '=>' ä ', astfel încât problema editare este fix. Cu toate acestea, acest lucru va avea un impact asupra mea URL-urile indexate. Sau imi scapa ceva aici?
Pot folosi doar o singură limbă, la moment, deoarece nu am nici o Înlocuiri personalizate Caracter definit pentru celelalte (50!) Limbi.
Există o modalitate de a obţine acest lucru?
Ultima modificare făcută de norku; 11-03-11 la 11:56.
Nu aveţi nevoie să o declare caractere de înlocuire în toate limbile - numai pentru litere pentru limba înainte ca instalarea de vBET (în germană).
Acum, toate scrisorile pentru alte limbi sunt bune
Dacă nu - vă rog să-mi dai un exemplu (url)
în al doilea rând: Numerele acsii în ediţia post -> vă rog da-mi url la exemplul.
care utilizează codificarea de pe forum? UTF-8?