Bună,
Set de caractere mea: ISO-8859-1
Am trimis un PM la tine care conţine o legătură într-un post care arată problema.
Bună,
Set de caractere mea: ISO-8859-1
Am trimis un PM la tine care conţine o legătură într-un post care arată problema.
Ultima modificare făcută de norku; 11-03-11 la 12:31.
Aveţi dreptate. Acesta este un bug de codificare. Pot să-l reproduce pe forum mea de test.
Acest lucru este creată doar atunci când cineva face mesaj de la pagina traduse.
(Amintiţi-vă - dacă doriţi pentru a posta în franceză - ar trebui să aveţi în dvs. set usercp limba franceză.
Am încercat pentru a rezolva această problemă de la al zilei de ieri - în general, pe care nu utf pe forum pentru vBulletin au o problema cu codare de caractere cu codul ASCII sub 256.
Am facut un thread nou în secţiunea bug la vBulletin pe forum pentru şi voi încerca să găsească o soluţie de acest bug.
În general, dacă le-aţi făcut mesaj în franceză (şi au în usercp limba franceză) de la normal (pagina nu a tradus) totul va fi ok. Acest lucru se întâmplă doar atunci când încercaţi să posta de la pagina traduse.
Ah, ok. Da, am copiat-o secţiune de la Wiki franceză şi lipite-l.
Cu toate acestea, atunci când am selectat limba mea pe forum pentru ca germană, şi apoi postat în limba germană, caracterele încă arată ca numere html atunci când am modifica acest post sau faceţi clic pe săgeata în perioada post tradus ....?
da, ai dreptate. te uiţi la mele două posturi - cea fisrt se face din pagina nu traduse (în engleză) - nici o problemă atunci când doriţi să îl editaţi.
al doilea este facut din tradus (poloneză) pagina şi aici este o problemă - scrisori cu cod ASCII under 256 - codificarea gresit - am raportat acest bug la vBulletin şi voi încerca să-l stabilească pentru.
Eu lucrez pe ea cu echipa vBulletin:
Pe forum pentru ASCII litigiu
Acum avem un week-end. în cazul în care este ok pentru tine putem să începem acest subiect după week-end?
În timpul week-end va lucra cu echipa vBulletin.
Ultima modificare făcută de kamilkurczak; 11-03-11 la 13:25.
Da, desigur Dar pot lăsa Vbet activ pe forumul meu?
da, aveţi posibilitatea să lăsaţi-l activ. După cum ştiţi mesaj în limba engleză sunt traduse bune
Am observat pe forum mea de test pe care UTF-8 pe forum pentru care nu există această problemă.
Vă rugăm să verificaţi în baza de date tăi cum mesajele sunt păstrate (aveţi posibilitatea să lipiţi aici un exemplu de mesaj rusă)
Ultima modificare făcută de kamilkurczak; 11-03-11 la 13:31.
Am o informaţie bună.
Am găsit un conflict cu vBSEO global_complete cârlig
Dacă dezactivați acest cârlig global_complete - post tradus bun, dar nu link-uri SEO. Am nevoie pentru a rezolva acest conflict, dar după week-end
Puteţi verifica it?
Ultima modificare făcută de kamilkurczak; 11-03-11 la 13:54.
Cum a verifica it?
admincp-> plugin-uri şi de produse -> Plugin Manager -> global_complete cârlig de vBSEO -> Dezactivare.
Dar, aşa cum am scris -> niciun link-uri SEO dacă îl dezactivaţi. Am nevoie pentru a verifica vBSEO cod şi integrarea acesteia.
Ne vedem după week-end