Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 3 123 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 24

Thread: Google a eliminat toate paginile indexate traduse

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Default Google a eliminat toate paginile indexate traduse

Bună,
    Google a scos din index toate URL-ul tradus:

PHP Code:
    site:www.egiptoforo.com/forums/pt

site
    :www.egiptoforo.com/forums/en 

etc ..

Am găsit pe cineva aici pe forum care a avut aceeasi problema, dar din cauza unei erori mysql. Nu ştiu ce se întâmplă în forumul meu.
    Nu am de schimb robots.txt ... i s-a întâmplat astăzi. Am avut indexate de exemplu: 47.000 url în ebraică, 20.000 în franceză, etc ...

Te rog ajută-

Mulţumiri
    Ultima modificare făcută de pepito69; 03-03-11 la 23:57.

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

aveţi orice e-mail de la Google sau erori mysql în fişierul jurnal? va rugam sa scrieti toate informatiile.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Nr nu am obtinut nici un e-mail de la Google şi nu există erori mysql în jurnalul meu.
    Acesta a fost ieri, şi nu am atinge nimic.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

ca stiu, pagini indexate intr-un folder poate înlăturate dacă paginile sunt nu pot accesate de către Google pentru perioade lungi (adică 24 de ore sau mai mult)

din experienta mea, am aproximativ 4.000 de pagini intr-un folder domain.com / d / folosirea mod altele (nu legate de vBET), ci pentru că sunt rupte mod pentru cateva zile, dupa ce am verifica din nou pe site-ul Google: domain.com / d / toate paginile indexate sunt plecat

încercaţi să obţineţi de la link-uri către alte site-uri de fiecare pagină tradusă acasă pe forum pentru prea, şi anume: obtii link-uri de la alte site-uri la egiptoforo.com / forum / pt / şi egiptoforo.com / forum / ro /

Cred că problema nu este în vBET, dar pe forum / site / server

verificaţi toate lucru, a verifica instrumentele Google pentru webmasteri prea https://www.google.com/webmasters/tools/

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

ca stiu, pagini indexate intr-un folder poate înlăturate dacă paginile sunt nu pot accesate de către Google pentru perioade lungi (adică 24 de ore sau mai mult)
    Acest lucru nu este cazul.

Am avut o mulţime de link-uri externe şi de o mulţime de pagini.

În unelte webmaster am probleme clasice în vBET: răspuns Minima şi metatags duplicat şi titlurile. Nimic nou ....

Mă gândesc în mod dezactivaţi si a fost important pentru mine. dar cred că google nu le place de conţinut automate cum se spune în ghidul de webmaster. Google se mişcă împotriva că, în opinia mea. Sper să fi greşit, deoarece vBET, ar putea fi un mod minunat în ciuda faptului că problemele bine cunoscute şi limitări.
    Uite, am avut thousends de URL indexate în versiunile traduse şi acum nimic!
    Ultima modificare făcută de pepito69; 04-03-11 la 13:23.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de pepito69 View Post
    Acest lucru nu este cazul.

Am avut o mulţime de link-uri externe şi de o mulţime de pagini.

În unelte webmaster am probleme clasice în vBET: răspuns Minima şi metatags duplicat şi titlurile. Nimic nou ....

Mă gândesc în mod dezactivaţi si a fost important pentru mine. dar cred că google nu le place de conţinut automate cum se spune în ghidul de webmaster. Google se mişcă împotriva că, în opinia mea. Sper să fi greşit, deoarece vBET, ar putea fi un mod minunat în ciuda faptului că problemele bine cunoscute şi limitări.
    Uite, am avut thousends de URL indexate în versiunile traduse şi acum nimic!
    ne putem aştepta şi a vedea, dacă nu există alt membru care utilizează vBET prea aceeaşi problemă, văd foarte mulţi oameni cu ajutorul vBET special versiunea gratuită, pentru că opiniile subiecte in acest forum de sprijin sunt foarte multe, şi din informaţiile vb.org instalate

în cazul în care paginile automate sunt de calitate bună, cred că nu multe pagini indexate sunt reduse

şi este mai bine dacă nu este caracteristică Manual traduce prea, pentru a creşte calitatea traduce, ca am cerut aici, Astfel încât sa la fel ca Wikipedia, articol sunt aceleaşi manualul numai tradus în altă limbă de catre membri

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

vă rugăm să verificaţi adresa de e-mail sau fişier log şi pentru a găsi unele erori mysql sau ceva de genul asta.
    Yu nu au un fişier robots.txt? poate vă lipiţi un conţinut de plin de acest fişier?

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Puteţi să-l uita-te aici:
    http://www.egiptoforo.com/robots.txt

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2011

Quote Iniţial Adăugată pe site de pepito69 View Post
    Puteţi să-l uita-te aici:
    http://www.egiptoforo.com/robots.txt
    Cred ca roboţi dvs. este nejustificată. Nu am văzut niciodată astfel de
    roboţi un imens în viaţa mea. Cred că ar trebui să utilizaţi doar
    un standard de roboţi, care va păstra paianjeni de la indexare
    unele de directoare pe forum pentru dumneavoastră, şi asta. Sunteţi
    încearcă să menţină în fiecare păianjen din lume, şi eu nu
    nu cred că este un lucru bun ... ceea ce vă este frică?

Acum, că eu cred că despre acest lucru. Sunt pe un VPS, şi m-am hacker
    raportul de e-mail, si un bot Google a fost pe lista de ip interzise. Este
    este posibil ca serverul tau are interzis unele bot ip-ul si
    în cazul în care este cazul şi nu au putut veni înapoi şi spider,
    atunci nu ar fi ei de-indexate? Mi sa părut foarte ciudat
    că un bot Google a ajuns pe lista mea ip interzise ... asa ca ce
    ar putea un spider Google să facă pentru a fi ajuns interzis?

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Problema nu este robots.txt
    Vă mulţumim pentru sfat, dar problema este doar in cele trasnlated nu pe principalul forum. Dar i se va simplifica roboţi ...
    Multumesc din nou, dar acest mister foto, pe.

Pagina 1 de 3 123 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •