Bună
Am lansat de curând noile versiuni gratuite cu doar mici schimbări, dar suntem aproape gata sa lanseze noi versiuni plătite cu multe schimbări utileDeci, pentru toţi utilizatorii noştri versiune plătită - în curând veţi avea noua versiune
![]()
Bună
Am lansat de curând noile versiuni gratuite cu doar mici schimbări, dar suntem aproape gata sa lanseze noi versiuni plătite cu multe schimbări utileDeci, pentru toţi utilizatorii noştri versiune plătită - în curând veţi avea noua versiune
![]()
Există vreo ETA privind noile versiuni de 4.x?
Eu nu sunt familiarizat cu sensul cuvântului ETA, dar cred că este vorba de termenul limită. În această lună vom lansa vBET3.x (săptămâna viitoare) - nu există mulţime de schimbări şi va fi în faza de beta. Aceleaşi schimbări pentru vBET4.x va fi lansat luna mai tarziu - este de a asigura o calitate mai bună şi nu expuneţi toţi utilizatorii de pe bug-uri în conformitate cu potenţiali noi funcţionalităţi noi. Desigur, noi schimbari de testare bine, încă din utilizatorii de utilizări diferite configuraţii, canale colectoare, mods alte şi aşa mai departe, astfel încât unele lucruri pot fi vizibile doar pe unele forumuri. Asta este ceea ce în etapa beta există în viaţă produs - cei care doresc pot utiliza fiind avertizat cu privire la stadiul tineri a unor funcţionalităţi. Si eliberarea luni vBET4.x mai târziu ne dă posibilitatea de a elibera potenţial cu unele probleme ce pot deja rezolvate
Deci, răspunde la întrebarea dvs. în scurt timp - săptămâna viitoare vom lansa vBET3.x şi în primul sau două săptămâni a lunii următoare ar trebui să fie eliberate vBET4.x
Vă mulţumim pentru Michal meciului. Aşteaptă cu nerăbdare să actualizare.
PS:''ETA "Timpul Estimarea de sosire ....
Orice indicii asupra a ceea ce să ne aşteptăm cu noile caracteristici sau este în principal, viteza şi sarcina serverului se face mai bine
Am făcut mai multe îmbunătăţiri de performanţă. Una dintre frecvente - suport pentru memorie cacheDe asemenea, unele alte îmbunătăţiri de performanţă la nivel de algoritm. Toate detaliile vor fi enumerate în nota de presă.
Vom face de presă de azi - în ziua de azi abia a început, în ţara noastră aşa o vom face în câteva ore (acum este timpul sa dormi). Chiar acum forumul nostru se execută pe noua versiune vBET
![]()
Nu se poate aştepta pentru a vedea memcached în vBET. Pot să vă spun care extinderea php ai folosit? Memcache sau memcached?
Voi face că eu, probabil. Am renunţat cu memcached atunci când am găsit exemplu patrulea sau cincilea de utilizare db cache, care ar putea fi realizat cu o singură funcţie - nu au nevoie să-l rescrie tot drumul
Dar nu aţi răspuns la întrebarea mea - poate tu dont seama că există două extensii pentru memcached cu şi fără D de la sfârşitul:
PECL:: Pachet:: Memcache
PECL:: Pachet:: memcached
Îmi dau seama că și am făcut răspunde la întrebarea dumneavoastră - am enumerat toate acceptate acum cache-uri de memorie de vBET și puteți găsi în mod clar acolo Memcache. Deci, de ce ești convins că nu am răspuns la întrebarea dumneavoastră - ce ai nevoie de mai mult?Dacă aveţi nevoie de indiciu cum de a sprijini memcached aici merge:
1. Adaugă în Opţiunea pentru fişierul de produs adiţional pentru parametru de memorie cache
2. De import pentru produsul fişier
3. Editare fişier include / vbenterprisetranslator_class_cache.php
a) clasa de copiere pentru Memcache
b) Modificaţi numele în clasa copiate să recunoască faptul că memcached
c) Actualizarea organism pentru a sprijini API memcached (clasele noastre sunt adaptoare simplu din acest motiv nu vei avea de a face orice modificări în alte locuri)
d) Adaugă nou caz pentru valoarea ta noua optiune in bloc comuta pe partea de sus a fişierului, pentru a crea obiect adaptor memcached
Daca doriti informatii mai specifice - vă rugăm să creaţi numai cererea pentru feature si Kamil vă va oferi indicii exact cum sa o faci cu afişările de cod.
Ultima modificare făcută de vBET; 09-03-11 la 20:03.