Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 3 de 5 FirstPrimul 12345 UltimulLast
Rezultate 21 a 30 de 41

Thread: ajuta să rezolvaţi problemele

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

suntem folosind vBSEO 3.5 încă. vBET nu este testat pe vBSEO 3.6. Voi scrie Michał şi voi testa această versiune pentru vBET.
    Aşa cum am putea vedea pe forum - aveţi o problemă cu stil după traducere. Aş dori să verificaţi dacă nu mă (găsiţi de conflict sau edita şabloane), astfel încât vă rugăm din nou - trimite-mi prin PM admincp dumneavoastră şi detaliile FTP - voi-ţi scriu despre toate modificările şi funcţionează pe server-ul dvs. în timpul muncii mele.

În al doilea rând, Ai editaţi unele vBET sau altul şabloane?
    Ultima modificare făcută de kamilkurczak; 23-02-11 la 14:05.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2011

Quote Iniţial Adăugată pe site de kamilkurczak View Post
    suntem folosind vBSEO 3.5 încă. vBET nu este testat pe vBSEO 3.6. Voi scrie Michał şi voi testa această versiune pentru vBET.
    Aşa cum am putea vedea pe forum - aveţi o problemă cu stil după traducere. Aş dori să verificaţi dacă nu mă (găsiţi de conflict sau edita şabloane), astfel încât vă rugăm din nou - trimite-mi prin PM admincp dumneavoastră şi detaliile FTP - voi-ţi scriu despre toate modificările şi funcţionează pe server-ul dvs. în timpul muncii mele.

În al doilea rând, Ai editaţi unele vBET sau altul şabloane?
    Kam,

Sa nu un stil de problema ...

de ce nu ştiu acest lucru?

Pentru că nu funcţionează cu orice stil pe forum, vii.
    şi funcţionează cu toate stilurile pe forum, de testare, astfel încât nu este
    legate de stil. Mi-am luat acelasi stil de pe forum pentru vii,
    şi funcţionează bine pe forum, de încercare (fără modificări)
    Nu am schimbat nici un fişier vBET. Dacă încă mai simt că
    este legat de stil, atunci pot să vă dau acces la stil, sau
    o anumită secţiune a vb ... în ceea ce priveşte editarea alte şabloane,
    Am un forum viu, deci desigur am edita şabloane de la
    timp în timp.
    Ultima modificare făcută de dsimms; 23-02-11 la 17:44.

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

ok, deci vă rog să-mi dați acces la vBET, stil și produs &; plugin-uri în admincp Mulţumiri

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2011

Mi-am petrecut ultimele 3 zile rupere cu susul în jos vb mea încearcă să urmăriţi acest bug.
    Cred că voi ar trebui să-mi dai o reducere de 50% la cumpararea această ... acum am
    de a pune totul înapoi împreună acum după extragere mea pe forum pentru APT.

Am gasit problema ...

a fost în opţiunile de vBET toate de-a lungul.

atunci când urmărirea URL-ul este activat stilul arată dat peste cap.
    atunci când urmărirea URL-ul este dezactivat, acesta funcţionează cea mai mare parte ... da, am spus
    cea mai mare parte, se adaugă sorta / forum.php la sfârşitul URL-ul
    atunci când nu este prea ar trebui, atunci trebuie să reclick
    din nou, în scopul de a schimba limba ...

Deci, problema este opţiunea URL de urmărire sau are ceva de-a face cu acest lucru.

dacă te duci verifica acum, oarecum funcţionează ... (cu adresa URL de urmărire cu handicap)

astfel încât până la această este fixă, cu adresa URL de urmărire cu handicap, se va dezactiva de urmărire
    langugage de la o pagina la alta ... sorta ca ce este punctul de
    dacă nu puteţi urmări aceeaşi limbă la o pagină la ....
    Ultima modificare făcută de dsimms; 24-02-11 la 09:45.

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Eu propun în continuare pentru tine un serviciu gratuit (normal - a costat 30 $) pe server-ul dvs. şi admincp pentru a remedia problema. Este foarte dificil de a găsi în cazul în care problema este atunci când eu nu pot reproduce pe forum mea de test (această problemă este specifică pentru forum). Dacă instalaţi o versiune completă a vBET -, probabil, totul va fi ok.
    Aşa că propun pentru un SERVICE FIX pentru GRATUIT - dacă trimiteţi-mi prin PM admincp dumneavoastră şi detaliile FTP.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2011

Eu propun în continuare pentru tine un serviciu gratuit (normal - a costat 30 $) pe server-ul dvs. şi admincp pentru a remedia problema. Este foarte dificil de a găsi în cazul în care problema este atunci când eu nu pot reproduce pe forum mea de test (această problemă este specifică pentru forum). Dacă instalaţi o versiune completă a vBET -, probabil, totul va fi ok.
    Aşa că propun pentru un SERVICE FIX pentru GRATUIT - dacă trimiteţi-mi prin PM admincp dumneavoastră şi detaliile FTP.
    Eu va trebui apoi să scadă.

raspunsul meu a fost ultima dată când a cerut.

dacă nu vă poate ajuta chiar si dupa, oferindu-vă că opţiunea,
    atunci voi avea doar pentru a dezactiva şi pentru a muta pe.

Eu doar nu am timp pentru asta.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2011

Am incercat noua versiune. Nu au rezolvat nimic. de fapt, a făcut
    lucrurile mai rău, înainte de opţiunea de non-SEO lucrat, acum nu,
    pare că de start, initiala fabrică, precum şi toate alte link-uri / pagini sunt
    cu handicap şi a le face să par a fi deconectat, şi atunci când am dezactivaţi
    mod, toate paginile de lucru din nou, atunci când este activată, indicatorii nu arată ....
    Ultima modificare făcută de dsimms; 27-02-11 la 02:05.

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Am această versiune gratuit instalat pe forum pentru mea de test şi totul merge bine - poate ca este specific pentru pe forum pentru dumneavoastră (unele configuraţii, mods, modificări).
    Aş dori să vă pun o mai mult timp - dacă-mi dai un acces la FTP dvs. o voi repara GRATUIT.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Februarie 2011

Am această versiune gratuit instalat pe forum pentru mea de test şi totul merge bine - poate ca este specific pentru pe forum pentru dumneavoastră (unele configuraţii, mods, modificări).
    Aş dori să vă pun o mai mult timp - dacă-mi dai un acces la FTP dvs. o voi repara GRATUIT.
    Voi lăsa aşa cum este pentru moment.

Se pare că pentru a traduce ok atunci când URL-ul de urmărire este dezactivat, dar atunci când
    Am click pentru a merge la un alt legătură într-apoi se duce înapoi la implicit engleză
    ca tracker URL-ul este dezactivat, atunci am să retraduce din nou şi
    a începe peste tot atunci când mă duc la un alt link.
    Ultima modificare făcută de dsimms; 02-03-11 la 06:59.

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

ok asa ca va încerca să găsească în cazul în care această problemă poate fi şi să încerce să găsească o soluţie pentru tine

Pagina 3 de 5 FirstPrimul 12345 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •