Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 2 de 3 FirstPrimul 123 UltimulLast
Rezultate 11 a 20 de 24

Thread: Folosind vBulletin 3.6.12, avea probleme la RSS feed, şi Arhiva

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Buna ziua,

Încă lucrez cu problema dvs. Integrarea vBET cu vB în vesrion 3.6 este foarte dificilă și poate dura foarte mult timp. Trebuie să facem un chenges numai în codul vBET (nu în vB). Deci ar trebui să fim foarte răbdători

Despre problema cu vbet_delay link-uri în arhivă:
    acest vbet_delay este folosit pentru a face o traducere mai rapidă. Acest lucru ar trebui să fie înlocuit cu vBET la titlul tradus de link-ul, dar pe forum - nu.

Am observat că, în locul în care ar trebui să ne facă o înlocuiască un tabel ($ vbet_DelayedBuffer), cu toate link-uri traduse nu exista. (Dar ar trebui).
    Acest lucru este în pe forum pentru root / include / vbenterprisetranlator_functions.php
    în linie:
    PHP Code:
    lobal $vbet_DelayedBuffer;
    if (
    $vbet_DelayedBuffer) {
    //print_r($vbet_DelayedBuffer);
    $result preg_replace('#vbet_delay(\d+)x#e''$vbet_DelayedBuffer[\'\\1\']'$result);

pentru paginile pe forum pentru normală - această funcţie este de lucru, pentru pagini arhivă - nu.
    Eu caut în continuare această problemă. Poate voi face o altă soluţie de înlocuire a acestui vbet_delay pentru tine.

PS multumesc pentru acest pachet vB 3.6

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de kamilkurczak View Post
    Buna ziua,

Încă lucrez cu problema dvs. Integrarea vBET cu vB în vesrion 3.6 este foarte dificilă și poate dura foarte mult timp. Trebuie să facem un chenges numai în codul vBET (nu în vB). Deci ar trebui să fim foarte răbdători

Despre problema cu vbet_delay link-uri în arhivă:
    acest vbet_delay este folosit pentru a face o traducere mai rapidă. Acest lucru ar trebui să fie înlocuit cu vBET la titlul tradus de link-ul, dar pe forum - nu.

Am observat că, în locul în care ar trebui să ne facă o înlocuiască un tabel ($ vbet_DelayedBuffer), cu toate link-uri traduse nu exista. (Dar ar trebui).
    Acest lucru este în pe forum pentru root / include / vbenterprisetranlator_functions.php
    în linie:
    PHP Code:
    lobal $vbet_DelayedBuffer;
    if (
    $vbet_DelayedBuffer) {
    //print_r($vbet_DelayedBuffer);
    $result preg_replace('#vbet_delay(\d+)x#e''$vbet_DelayedBuffer[\'\\1\']'$result);

pentru paginile pe forum pentru normală - această funcţie este de lucru, pentru pagini arhivă - nu.
    Eu caut în continuare această problemă. Poate voi face o altă soluţie de înlocuire a acestui vbet_delay pentru tine.

PS multumesc pentru acest pachet vB 3.6
    da sa ok dacă nu obţine răspunsul corect acum, mai târziu fix poate fi folosit pentru toate client vBET că utilizarea vb 3.6.x prea, multe folosind în continuare că versiunea vb, vb.org sunt utilizaţi în continuare prea

lasă-mă să ştiu dacă există orice i se poate face cu include / vbenterprisetranlator_functions.php fişier prea

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Buna ziua,

Link-uri obţinute pe forum pentru dvs. este de lucru!
    Îl puteţi testa: モバイル & PDA の [サイト マップ] - indonesiaindonesia.com

Dar aş dori să găsească o soluţie mai bună
    Ultima modificare făcută de kamilkurczak; 11-02-11 la 13:31.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

mulţumiri mare, dacă suficient pentru paginile de arhivă, vă rugăm să stabilească paginile RSS (external.php) prea

BTW vă rugăm să editaţi adresa URL reală pe forum pentru prea dacă tu dont minte

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Buna ziua,

Despre traducerea de externe.
    VB 3.6 fişier external.php este diferit decât acelaşi fişier din versiunea 3.8 vB.

vBET traduce externe în acest cârlig: external_complete
    şi după faptul că producţia externă ar trebui să fie imprimate.
    Şi în versiunea 3.8 vB codul este:
    PHP Code:
    ($hook vBulletinHook::fetch_hook('external_complete')) ? eval($hook) : false;

{ ... 
    another code ... }
    echo 
    $output
    şi fapte bune (echo $ ieşire este după noastre de traducere)

dar în versiunea dumneavoastră aveţi:
    PHP Code:
    echo $output;

(
    $hook vBulletinHook::fetch_hook('external_complete')) ? eval($hook) : false
    astfel încât în primul rând, conţinutul extern se imprimă şi după care - tradus - aceasta este o ordine greşită!
    Puteţi să-l vedea. Doar deschide fişierul external.php şi mergem până la capăt a acestui fişier.

Am facut un test si am elimina echo $ de ieşire după acest cârlig și traducere a lucrat, dar eu nu pot face nici o modificare pernament în codul vB

Voi încerca să găsească o altă soluţie.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de kamilkurczak View Post
    Buna ziua,

Despre traducerea de externe.
    VB 3.6 fişier external.php este diferit decât acelaşi fişier din versiunea 3.8 vB.

vBET traduce externe în acest cârlig: external_complete
    şi după faptul că producţia externă ar trebui să fie imprimate.
    Şi în versiunea 3.8 vB codul este:
    PHP Code:
    ($hook vBulletinHook::fetch_hook('external_complete')) ? eval($hook) : false;

{ ... 
    another code ... }
    echo 
    $output
    şi fapte bune (echo $ ieşire este după noastre de traducere)

dar în versiunea dumneavoastră aveţi:
    PHP Code:
    echo $output;

(
    $hook vBulletinHook::fetch_hook('external_complete')) ? eval($hook) : false
    astfel încât în primul rând, conţinutul extern se imprimă şi după care - tradus - aceasta este o ordine greşită!
    Puteţi să-l vedea. Doar deschide fişierul external.php şi mergem până la capăt a acestui fişier.

Am facut un test si am elimina echo $ de ieşire după acest cârlig și traducere a lucrat, dar eu nu pot face nici o modificare pernament în codul vB

Voi încerca să găsească o altă soluţie.
    aveţi posibilitatea să modificaţi fişierul vb sau fişier vBET, şi pot încerca vb 3.8 fişier external.php prea dacă doriţi să

tutorial fix poate util pentru ceilalţi membri care utilizează prea vb 3.6

BTW vă rugăm să editaţi URL-ul meu de mai sus pe forum pentru prea dacă tu dont minte

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Buna ziua,

1. Ok traduce externe - DONE. Trebuie să edităm un fișier vB extern.php (nu alt mod) astfel:
    1. deschide şi edita external.php fişier.
    2. în acest fişier găsi şi CUT:
    PHP Code:
    ($hook vBulletinHook::fetch_hook('external_complete')) ? eval($hook) : false
    3. şi inseraţi înainte de acest cod:
    PHP Code:
    $db->query_write("
        REPLACE INTO " 
    TABLE_PREFIX "externalcache
            (cachehash, dateline, text, headers, forumid)
        VALUES
            (
                '" 
    $db->escape_string($cachehash) . "',
                " 
    TIMENOW ",
                '" 
    $db->escape_string($output) . "',
                '" 
    $db->escape_string(serialize($headers)) . "',
                " 
    intval($podcastforumid) . "
            )
    "
    ); 
    făcut deja pe server.

2. Despre arhivă - traducere este de lucru wery bine, dar aş dori să găsească o soluţie mai bună de această problemă. Pot folosi server-ul dvs.?

3. Ai scris despre link-uri forum? ce înseamnă asta? În opinia mea aveți URL-uri bune pe forum, traducerea funcționează bine și este integrat cu vBSEO. Poți să-ți explici mai bine? Poate unele link-uri, de exemplu.

Mulţumiri

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Ok traduce de externe - DONE. Noi trebuie să editaţi un fişier vB external.php (nr un alt mod)
    Da sa foarte bine sa editezi fisierele vb, pentru ca problema in este ca fisierele vb, ca pe forum in acest thread, Vă mulţumesc

2. Despre arhivă - traducere este de lucru wery bine, dar aş dori să găsească o soluţie mai bună de această problemă. Pot folosi server-ul dvs.?
    da ok sale, permiteţi-mi să ştiu dacă aţi terminat deja

şi, poate, aveţi posibilitatea să partajaţi tutorial fixa pentru alţii în Integrarea pe forum pentru asa ca alti utilizatori vb 3.6.x il folosesc si pe el

3. Ai scris despre link-uri pe forum pentru dvs.? ce inseamna asta? În opinia mea, aveţi URL-uri bune pe forum, obţinute fapte bune si este integrat cu vBSEO. Puteţi explica mai bine? Poate că unele link-uri, de exemplu.
    vreau sa spun legătură într-în post # 13 de mai sus, vă rugăm să scoateţi-l

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Dreapta editat
    Despre soluţie în parte, de integrare - o voi face

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Buna ziua,
    Sunt după Sărbători mea. Acum, eu va lucra pe server din nou.
    Variabila vBET (tabel cu traducere) nu este disponibilă în arhivă. Voi încerca să adaug acest tabel la variabila $_GLOBALS. Poate că există un loc bun în codul de a face acest lucru, voi încerca să-l găsească

Pagina 2 de 3 FirstPrimul 123 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •