Cuvinte ignorate stabilite în misc nu este filtrat în antet şi pe forum pentru lista pe forum pentru principale. prescurtarea de "PFK", fiind tradus la unele bomboane în chineză, după l-am adăugat în lista mea de ignorat.
Cuvinte ignorate stabilite în misc nu este filtrat în antet şi pe forum pentru lista pe forum pentru principale. prescurtarea de "PFK", fiind tradus la unele bomboane în chineză, după l-am adăugat în lista mea de ignorat.
Vă mulţumim pentru raportarea aceasta, vom verifica în curând şi să dea înapoi reluarea cât mai curând posibil.
este necesar pentru noi pentru a filtra numele nostru de domeniu? Odata ce am face asta, pot obţine [notranslate] inglobate in URL-ul meu.
Bună,
Schmike să ne dea mai multe detalii, URL-ul către site-ul, sursa si ne vom uita pentru ea.
tag-uri w vom folosi numai în posturi şi în titluri mesaj
dacă vrei să faci ceva în html cu notranslate Trebuie să utilizaţi <- vBET_SNTA -> <-! vBET_ENTA -> discribted în funcţii
tabelul este afectat pe forum.
Am adăugat <- vBET_SNTA -> <-! VBET_ENTA -> prin editarea pe forum pentru titlurile mele.
poate include, probabil, acest lucru atunci când rulează de accesare cu crawlere pentru a actualiza textul ignorat.
Aşa că a rezolvat problema sau nu?
Da. E fix.
multumesc pentru confirmare.