Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 3 123 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 24

Thread: nu pot schimba limba în şi pe forum pentru fir

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2011

Default nu pot schimba limba în şi pe forum pentru fir

atunci când am schimba limba de la limba maternă mea într-un alt lanugage într-un forum sau un fir, pagina nu este tradus.

URL-ul nu este corect:

Forum:
    / Forum / forumdisplay.php? 29-Bun venit-la-PredatoryFishKeepers.com&= limba de

thread: Re:
    / Forum / showthread.php? 2806-Buna ziua-I-se bucură de-o-varietate-de-peşte&Limba = hi

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

ce versiune de vBET folositi? vă rugăm să inseraţi aici adresa dvs. URL şi pe forum pentru voi verifica.
    Multumesc.

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2011

Este versiunea de vBulletin 4.

url este aici:
    http://www.predatoryfishkeepers.com/testvb/forums/
    Ultima modificare făcută de kamilkurczak; 02-02-11 la 10:09.

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Buna ziua,

Am fost pe site-ul dvs. şi am observat că numai de la pagina traduse nu aveţi acest link-uri cu:
    Code:
    &
    interior.
    Când utilizaţi, de exemplu, acest URL:
    Code:
    http://www.predatoryfishkeepers.com/testvb/forums/showthread.php?2868-For-all-tough-dr%C3%B8ftelser-about&language=da
    aveţi un link-uri bune. Puteţi să-l testa.

Deci, vă rugăm să utilizaţi dacă unele mods. Dezactivează toate mods unul câte unul şi să încercaţi să observaţi pe linkurile de mai bine (fără & interior).

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2011

asta ce am Notă prea. dar nu a existat nici alte mods instalat atunci când am testat. numai Recent am activat funcţia facebook din vBulletin.

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

hmm mulţumesc pentru confirmare. Voi încerca să găsească o soluţie pentru tine .. Vă mulţumim pentru răbdare.

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2011

Bine ai venit.

se întâmpla doar atunci când i schimba de la limba maternă mea, care este limba engleză. Cred că este doar o codare url lipsă, deoarece "&" este în esenţă "&". nu sunt sigur ce este termenul pentru aceasta în php.

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Buna ziua,
    Eu nu pot reproduce pe forum pentru mea de test va rugam sa trimiteti la mine (prin PM), FTP si detalii admincp şi o voi repara pe server.
    Multumesc.

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2011

care sunt fişierele de care ai nevoie? în cele din urmă i se va trebui să-l fac pe forumul meu viu. poate imi poti spune care fişier şi linie pentru a schimba locul?

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Nu ştiu în cazul în care problema este acum. Am nevoie de a face o busteni si verificati-l. Va fi mai bine Dacă voi face eu (mai rapid).

Te-am întrebat despre conflictul din mesajul dumneavoastra previost - aţi spus că nu există niciun conflict, aşa că am nevoie să-l verifica pe tine server.
    Ultima modificare făcută de kamilkurczak; 02-02-11 la 12:24.

Pagina 1 de 3 123 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •