Multumesc Mario,
Da, dosarul meu roboţi poate este prea mare, nu este optimizat, dar funcţionează pentru mine şi nu-mi face rău.
Eu va include acest impotriva în htaccess meu, mulţumesc.
Nr prietenul meu, am de asemenea, în toate limbile, care a fost doar un exemplu. Dar, deoarece am folosit parametrii în Instrumentele pentru webmasteri i-au crescut din nou crawl meu Google. Eu încă nu ştiu cum să rezolve şi alte probleme cu vBET, mai important pentru mine, ca i-au OBE cu limba şi codul de cuvinte rupte care folosesc unele accente (O, N, etc).dar el doar a luat-pentru-o singură limbă eu o obtinerea pentru toate limbă
Ei bine, pot exclude arhivă în robots.txt, şi nu am nici o pagină Web arhivă în indexul Google.
M-am gândit de multe ori să utilizeze sitemap vbseo, dar site-ul meu este foarte bine cu crawlere cumpere Google. Am aplică întotdeauna această regulă: dacă ceva funcţionează, nu-l atingeţi.
Îmi pare rău că nu pot să vă spun ce trebuie să faci, am parts doar experienţa mea.
Multumesc. Steagurile mele nu arată în / index.php, dar sunt vizibile în site-ul forumuri, i se va rezolva acum.