Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 3 123 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 30

Thread: Avertisment Google Email: Googlebot a găsit un număr extrem de mare de adrese URL pe site-ul dvs.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Exclamation Avertisment Google Email: Googlebot a găsit un număr extrem de mare de adrese URL pe site-ul dvs.

Avertisment Google Email: Googlebot a găsit un număr extrem de mare de adrese URL pe site-ul dvs.

Am primit acest e-mail (de avertizare) de la Googles Webmaster Tools

Reţineţi că nu am vBSEO instalate.

Vreau un remediu pentru această problemă înainte de Google scade rangul paginii mele sau interdicţii mine totul, venitul meu AdSense a redus deja la jumatate si Nici Google au atacat literalmente site-ul meu.

Este al doilea caz de o astfel de problemă cu vBET descris aici: http://www.vbenterprisetranslator.co...ng-google.html

Am trimis e-mail la toate administratori vBET în PM aşa cum a solicitat, eu nu pot posta public e-mail cum ar trebui sa stiti, pentru că merge împotriva TOS Googles cu legile Mele de confidenţialitate de localitate, deoarece ar fi un ban sigur pentru meu cont Google Adsense deci nu " t cere.

Am nevoie de un fix imediată pentru această problemă, fără întârziere, acesta este de 3 zile pe care le-am vorbit despre acest lucru în link-ul de mai sus.

Salutari

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Cred că motivul pentru care vă activaţi toate cele 52 de limbi
    Simt că dacă vbe fac requst limbi ca Ajax de langages faceţi clic pe subţire şi aduce link-uri activate pentru alte limbi pot ajuta pe această

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Decembrie 2009

Am obţine acelaşi avertisment şi eu doar am 12 limbi activate

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de yahoooh View Post
    Cred că motivul pentru care vă activaţi toate cele 52 de limbi
    Simt că dacă vbe fac requst limbi ca Ajax de langages faceţi clic pe subţire şi aduce link-uri activate pentru alte limbi pot ajuta pe această
    Nici acest lucru nu este motiv. Lotul nostru şi al altor foruri au inclus toate limbile şi este bine. Astfel încât să puteţi folosi cât mai multe limbi, după cum puteţi. Problema este în altă parte şi în acest moment ştim 2 motive diferite de ce.

Editat:
    Acum stim mai multe motive Deci, vă rugăm să deschideţi fir ta şi dă-ne e-mail de la Google
    Ultima modificare făcută de vBET; 16-01-11 la 21:43.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de tavenger5 View Post
    Am obţine acelaşi avertisment şi eu doar am 12 limbi activate
    Hi - vă rugăm să creaţi subiect nou despre isue dvs. cu adresa dvs. de email. Ai lniks diferite şi am Kow 2 motive de această problemă. Pentru a ajuta trebuie să ştim cazul dumneavoastră. Deci, vă rugăm să firul deschide noi despre ea si te vom ajuta

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

mario06 - Sunt doar în timpul verificării link-urile dvs.. Vă voi da răspunsul în timp scurt

Vă rugăm să reţineţi faptul că după cum am descris, înainte - personalul nostru este disponibil să înceapă lucrul la eliberarea atunci când noi bifat soseşte în formă de fire noi despre problema. În caz contrar, nu suntem în măsură să-l gestioneze şi să ne informeze clientul nostru, care are nevoie pentru a deschide propriul său fir noi despre problema lui. La fel ca şi pe care tocmai aţi făcut-o şi acum suntem în măsură să vă ajute
    Ultima modificare făcută de vBET; 16-01-11 la 20:19.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Bună

Unul dintre motive (nu va fi alţii - în continuare în timpul anchetei) din problema a fost că aţi permis să paginile index, cum ar fi pagini de membru. Cei care nu sunt relevante şi paginile cele mai multe membre sunt în aceeaşi 99% - numai diferă în funcţie de numele de utilizator membru. Deci, atunci când a fost tradus în plus, le-aţi făcut de 52 de ori mai multe astfel de pagini, care sunt aproape identice (acelaşi paginile de conţinut după obţinute vor da acelaşi conţinut tradus). Vă sfătuim în mod oficial pentru a bloca pagini nerelevante de robot.txt - aici veti gasi cum se face acest lucru: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178

Vă rugăm să reţineţi că acest lucru va face sa dispara aceste pagini sub formă de indice Google şi acest lucru este bun pentru SEO, deoarece Google va vedea şi indicele numai paginile relevante cu un conţinut relevant.

De asemenea, ca te vad făcut modificări, deoarece Google a generat acest e-mail, pentru că aşa cum te văd blocat paginile membru pentru oaspeţi. Aceasta rezolvă, de asemenea, această parte din problemă. Totuşi dacă doriţi clienţilor vezi paginile membru, dar Google nu-l indice - folosirea doar robots.txt pentru că

Văd că există, de asemenea, link-uri pentru arhivă şi fire - am de gând să analizeze acest drept acum

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Bună din nou

Cred că ştiu ce pot fi alte cauze - aşa cum am caut pe link-uri steaguri nu există nicio legătură într fără = limbilor străine la toate ... Vă rugăm să spuneţi ceea ce este pe forum pentru dumneavoastră limba maternă - pentru această legătură într-limbă ar trebui să fie fără limbaj =, deoarece acum fiecare pagină aveţi duplicat pentru Google. Odată pentru URL-ul normală şi a doua oară cu limba YOUR_DEFAULT_LANGUAGE =.

De asemenea, vă rugăm să spuneţi-ai schimbat numele vbenterprisetranslator_flag şablonul nostru? Avem nevoie să ştim este bug vBET sau generate de schimbare ale clientilor.

Motivul pentru care cred că ar putea fi, de asemenea, (nu-l poate verifica acum, dar avem deja de activitate TODO, care va permite să-l verifice în viitor), pe care tocmai l-aţi avut curăţat cache şi nu a fost problemă cu conexiunea Google - în care paginile caz generează fara continut ( Traducere deoarece nu sunt obţinute) şi literalmente de conţinut este aceeaşi pentru toate traducerile. Dar astfel de lucruri se întâmplă în cazul în care sunt temporare şi dacă nu are nici blocate de Google cei însăşi dispare - aceste sunt probleme între dvs. şi Google server şi vBET nu poate face nimic cu acest lucru. Eu nu spun că acesta a fost motivul. Cred că ar putea fi. Aşa cum am caut acum pe link-urile date de către Google nu văd nici o problemă descrise la toate. Deci, ar putea fi ea.

Încă - vă rugăm să răspundă la întrebări cu privire la limba prestabilită şi şablon.

Văd acolo încă un lucru – paginile de arhivă traduse pentru subforumuri nu funcționează și dau rezultate goale. Paginile principale și cele de postare sunt OK. Pentru paginile de subforum arhivă există eroare. Acest lucru face, de asemenea, o mulțime de link-uri merge la același conținut - conținut gol și acest lucru, de asemenea, poate fi un motiv pentru care Google a scris acest lucru. Vă rugăm să spuneți ce versiune de vB utilizați? Sprijinit 3.8 sau unele mai mici - după cum îmi amintesc un astfel de lucru se întâmplă pe 3.6 din cauza bug-ul vB. Dacă nu este acceptată versiunea și bug-ul vB - voi găsi fir despre el și vă recomand să scrieți echipei vB despre rezolvarea acestui bug. Din păcate, mă aștept să nu mai facă acest lucru, deoarece nu mai este acceptată versiunea. Dar - în primul rând vă rugăm să spuneți ce versiune sunt utilizați, așa că nu voi talie mai multe cuvinte și timpul pentru speculații

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Bună din nou din nou

De data aceasta am verificat link-urile dvs. arată fir si vad 2 lucruri aici
    1. Nimeni nu este vinovat - aşa cum am văzut câteva din aceste link-uri (nu vezi toate numărul 2) toate aceste fire a fost foarte scurt, având doar o singură propoziţie în ea. Deci, toate aceste au fost foarte similare, în mod implicit - 99% din conţinut a fost aspect. Nu are nimic de-a face cu vBET - este doar conţinutul de fire ta. vBET numai traduce aşa este cu adevărat mai multe pagini similare pentru cele, dar dacă nu dezactivaţi vBET pagini traduse vor fi similare cu fiecare alte dacă aveţi doar o frază în funcţie numai în fir. Deci, noi nu avem nimic de a face aici.
    2. Poate că eşti pe forum pentru uciderea dumneavoastră vă prin limitarea numărului de posturi pentru a vedea de oaspeţi. Acum, toate paginile pentru mine au acelaşi conţinut cu comunică că ar trebui să înregistreze. Amintiţi-vă că este în căutarea Google ca pagina dvs. clienţilor - deci, dacă Mod dvs. de a limita este o prostie aceasta va ucide pe forum pentru dvs., deoarece Google va vedea peste tot acelaşi conţinut spunându-i să se înregistreze Vă rugăm să vă asiguraţi că limitarea Mod este suficient de inteligent sau să o dezactivaţi.
    Ultima modificare făcută de vBET; 16-01-11 la 21:46.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de vBET View Post
    Bună din nou din nou

De data aceasta am verificat link-urile dvs. arată fir si vad 2 lucruri aici
    1. Nimeni nu este vinovat - aşa cum am văzut câteva din aceste link-uri (nu vezi toate numărul 2) toate aceste fire a fost foarte scurt, având doar o singură propoziţie în ea. Deci, toate aceste au fost foarte similare, în mod implicit - 99% din conţinut a fost aspect. Nu are nimic de-a face cu vBET - este doar conţinutul de fire ta. vBET numai traduce aşa este cu adevărat mai multe pagini similare pentru cele, dar dacă nu dezactivaţi vBET pagini traduse vor fi similare cu fiecare alte dacă aveţi doar o frază în funcţie numai în fir. Deci, noi nu avem nimic de a face aici.
    2. Poate că eşti pe forum pentru uciderea dumneavoastră vă prin limitarea numărului de posturi pentru a vedea de oaspeţi. Acum, toate paginile pentru mine au acelaşi conţinut cu comunică că ar trebui să înregistreze. Amintiţi-vă că este în căutarea Google ca pagina dvs. clienţilor - deci, dacă Mod dvs. de a limita este o prostie aceasta va ucide pe forum pentru dvs., deoarece Google va vedea peste tot acelaşi conţinut spunându-i să se înregistreze Vă rugăm să vă asiguraţi că limitarea Mod este suficient de inteligent sau să o dezactivaţi.
    1. Este un forum italian, conţinutul în posturi este medie şi acest lucru nu are nimic de-a face cu ceea ce ai spus.

2. Eu nu sunt pe forum pentru uciderea, deoarece rugam sa va inregistrati mod după 3 vizite (una dintre cele mai populare mod-uri instalate), nu are nimic de-a face cu roboţii în care acestea trec prin, chiar şi copiii ştiu că, în plus am fost folosind vBET încă din Versiunea gratuită a ieşit (aproximativ un an!??) şi nimic nu a fost modificat sau adăugat de atunci.

Problema este că pe forum pentru meu este considerat a fi un forum medie, cu 368,000 fire, atunci când Google a trimite-l boti pe site-ul meu vor vedea efectiv 368000 fire, ci pe www.google.52languages au văzut 1.540,000 fire indexate care a provocat google bot pentru a ataca site-ul meu încercarea de a găsi unde sunt. Cache-ul meu a fost stabilit pentru cinci zile cu toate limbile memorat in cache dar acum (testare) am stabilit că la 2 zile cu 4 limbi fiind în cache, în acest moment pot confirma că problema este vBET pentru că acum eu sunt în jos pentru a 766000 fire indexate şi roboţii Google s-au oprit ataca site-ul meu.

Exemplu: site-ul dumneavoastră are şi 5578 fire de eficace, dar Google vede 334000 fire indexate, nu aţi înţeles unde este problema?

Fără a infracţiunii trebuie să afle ce se întâmplă cu Google şi să găsească o soluţie pentru problema, deoarece Google a aflat limbile 52x este fals | duplicat link-uri indexate sensul că link-urile traduse nu există punct de vedere fizic şi nu pot argumenta că, întrucât e adevărat, e cache pe serverele noastre, e ca si cum inselat.

Pe forumuri mici, acestea să nu acorde o atenţie mult, dar pe termen mediu | Creeaza-ti mare nu trece de nerespectat.

Ar trebui să înceapă investiţii parametrul limba la URL-ul ("adresa? Limbă= Ro') acest lucru este ceea ce este declanşarea Googles boti pentru a verifica site-uri de vBET alimentat. Tu au vBSEO (nu) ceea ce înseamnă că utilizaţi parametrul limbi diferite, care la moment este trecerea de atenţia Googles.

O multime de utilizatori vBET alte având aceeaşi problemă deci nu este o coincidenta!

PS. Google Centrul de Ajutor Declaratie: În general, acest mesaj este afişat atunci când descoperim un număr relativ mare de URL-uri pentru site-ul dvs..

Salutari
    Ultima modificare făcută de mario06; 17-01-11 la 16:27.

Pagina 1 de 3 123 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •