Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 7 de 7

Thread: după lungă perioadă de timp, aceasta nu mai funcţionează

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Default după lungă perioadă de timp, aceasta nu mai funcţionează

Bună,
    recent am aflat că vBET nu funcţionează aşa cum ar trebui mai.

Warden wird geupdatet?!?
    ->
    Warden va fi actualizat?

De asemenea, i-ar dori pentru a elimina "traduceri automate susţinută de vBET 3.3.6", da mi-am cumpărat opţiunea de branding gratuit.

Un alt lucru pe care am aflat este că eu cant face nimic prin admincp, a existat întotdeauna că vBET legătură într-numit, dar acum sa schimbat .. uite la imagine
    ImageShack ® - Foto şi Video Online Hosting

Multumesc pentru orice ajutor.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Bună

Acesta va funcţiona din nou Ştiu că problema - este pe partea Google pentru acest lucru este ceea ce ar trebui să faci:
    1. Verificaţi vă sunt blocate de către Google sau de a primi rezultatele greşit. Pentru a face acest lucru va rugam sa folositi Google tester:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post1728
    2. Va rugam sa ne rezultate.
    3. Dacă totul pare OK - atunci vă rugăm să verificaţi obţinute atunci când sunteţi conectat inch Dacă funcţionează, atunci înseamnă că aţi avut problemă temporară cu Google şi pagini de greşit rezultatul a fost de cache Cache Comentarii (am observat doar în lista de TODO să nu-l cache în cazul în care astfel de ). Deci, doar vă rugăm să cache Curăţenie Comentarii întregi (cel mai bun nu-l manual - a se vedea nota în Instrumentele vBET).

Despre branding gratuit - Vă rugăm să consultaţi PM şi vă rugăm să reţineţi că, în versiunea următoare aceasta va fi eliminat în mod implicit

Şi despre nici un tezt în meniul Admin - pare ca nu există nici o expresie adecvată. Vă rugăm să vă asiguraţi că instalarea este necesar - doar update facut - încărcaţi toate fişierele din nou şi din nou produs de import fişier. Acest lucru ar trebui să ajute
    Ultima modificare făcută de vBET; 14-01-11 la 20:07.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Max, multumesc pentru raspunsul tau.

Am tryd şi se pare ok:
    Începând cu testul de traducere
    Rezultatul testului: {"responseData": {"translatedText": "mile widziane"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Încercare de eroare:

Şi i, de asemenea, la tryd Reupload-l, dar sa nu de lucru. Cache clienţi nu este activ, deoarece ei într-adevăr rău pentru scopul SEO.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Nu ştiu de ce pare să funcţioneze acum. Am intrat Opţiuni vBET prin VBulletin opţiunile-acest lucru pare să fabrică, dar eu cant localizaţi în mod direct, dar se pare că pentru a traduce acum, dar sa-adevăr lent. Se pare ca toate mea cache este suprascris cu "nimic"

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de wowglider.de View Post
    Max, multumesc pentru raspunsul tau.

Am tryd şi se pare ok:
    Începând cu testul de traducere
    Rezultatul testului: {"responseData": {"translatedText": "mile widziane"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Încercare de eroare:

Şi i, de asemenea, la tryd Reupload-l, dar sa nu de lucru. Cache clienţi nu este activ, deoarece ei într-adevăr rău pentru scopul SEO.
    Deci, conexiunea dvs. Google este în regulă. Şi cum văd că este de lucru bine acum. Deci, probabil, aţi avut unele problemă temporară cu conexiune la Google, care este în afara de POSM noastre şi nu putem face nimic în acest domeniu. Mare că este de lucru acum De asemenea, adaug sarcina TODO pentru a trimite e-mailuri administrative prin vBET atunci când Google nu poate fi contactat

Comentarii caz nu face nimic dăunătoare pentru SEO. Este chiar mai bine pentru SEO, deoarece aceasta face pagini indexate genera mult mult mai repede si pentru Google, este important. Acest lucru este mare imbunatatire şi vă sugerăm să-l folosească.

Vă rugăm să spuneţi de ce crezi că Cache Comentarii este rău pentru SEO? ...

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de wowglider.de View Post
    Nu ştiu de ce pare să funcţioneze acum. Am intrat Opţiuni vBET prin VBulletin opţiunile-acest lucru pare să fabrică, dar eu cant localizaţi în mod direct, dar se pare că pentru a traduce acum, dar sa-adevăr lent. Se pare ca toate mea cache este suprascris cu "nimic"
    Nu înţeleg ce vrei să spui exact ca memoria cache este suprascris cu "nimic". Înregistrările nu sunt noi nu vin la cache-ul, sau în cache aveţi înregistrări gresit (cu traduceri gol).

Tocmai am verificat pagina pe care ați dat ca exemplu și se traduce bine și foarte repede. Poate că ați verificat pagina care nu a fost încă memorată în cache - în astfel de caz, timpul de generare depinde de timpul de răspuns Google nu pe vBET și nu putem face nimic cu asta. Puteți verifica întotdeauna pur și simplu prin generarea de aceeași pagină de două ori. 1st timp nu poate fi memorat încă în cache, dar următorul vă va oferi timp real de generare Datele din cache-ul ramane timp de 15 zile (configurabil), astfel încât pe forum pentru dvs. într-adevăr generează rapid

Vă rugăm să spuneţi nu aveţi nevoie de ajutor acum?

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

nici un răspuns-rezolvate. Dacă nu, vă rugăm să scrieţi aici şi voi deschide acest thread din nou.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •