Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 7 de 7

Thread: după lungă perioadă de timp, aceasta nu mai funcţionează

Vezi hibrid

Post anterior Previous Post   Next Post Următorul Post
    Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Iunie 2010

Nu ştiu de ce pare să funcţioneze acum. Am intrat Opţiuni vBET prin VBulletin opţiunile-acest lucru pare să fabrică, dar eu cant localizaţi în mod direct, dar se pare că pentru a traduce acum, dar sa-adevăr lent. Se pare ca toate mea cache este suprascris cu "nimic"

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de wowglider.de View Post
    Nu ştiu de ce pare să funcţioneze acum. Am intrat Opţiuni vBET prin VBulletin opţiunile-acest lucru pare să fabrică, dar eu cant localizaţi în mod direct, dar se pare că pentru a traduce acum, dar sa-adevăr lent. Se pare ca toate mea cache este suprascris cu "nimic"
    Nu înţeleg ce vrei să spui exact ca memoria cache este suprascris cu "nimic". Înregistrările nu sunt noi nu vin la cache-ul, sau în cache aveţi înregistrări gresit (cu traduceri gol).

Tocmai am verificat pagina pe care ați dat ca exemplu și se traduce bine și foarte repede. Poate că ați verificat pagina care nu a fost încă memorată în cache - în astfel de caz, timpul de generare depinde de timpul de răspuns Google nu pe vBET și nu putem face nimic cu asta. Puteți verifica întotdeauna pur și simplu prin generarea de aceeași pagină de două ori. 1st timp nu poate fi memorat încă în cache, dar următorul vă va oferi timp real de generare Datele din cache-ul ramane timp de 15 zile (configurabil), astfel încât pe forum pentru dvs. într-adevăr generează rapid

Vă rugăm să spuneţi nu aveţi nevoie de ajutor acum?

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

nici un răspuns-rezolvate. Dacă nu, vă rugăm să scrieţi aici şi voi deschide acest thread din nou.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •