Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 4 de 4

Thread: Traduceri reveni text gol

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2010

Default Traduceri reveni text gol

În modul implicit (în engleză, pentru mine), totul arata bine. Dar atunci când fac clic pe un steag de traducere, conţinutul este complet gol. Exemplu: actup.org - 首页

Această problemă a fost loc pentru ultimii trei sau patru zile.

Actualizare: După golirea cache obţinute şi îndepărtarea mea traducere Google API-cheie, traducerile par sa lucreze din nou. Cu toate acestea, am să editaţi fiecare document, pentru a forţa să traducă.
    Ultima modificare făcută de brubros; 26-12-10 la 17:07.

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2010

Este, probabil, o problemă cunoscută, dar aş vrea să vă confirmaţi. Vă rugăm să vizitaţi:

- În primul rând aici

- Al doilea rând, o legătură directă cu produsul nostru şi de configurare aici

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Am fost pe site-ul dvs. şi de traducere este de lucru bine .. această problemă este încă acolo?

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

nici un răspuns - rezolvat. Dacă nu, vă rugăm să scrieţi aici şi voi deschide acest thread din nou.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •