Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 7 de 7

Thread: Limbi

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Default Limbi

Text automatically translated from: Spanish to: Romanian
    Translated text
    Buna ziua,

3 limbi am activat doar pentru utilizatori, dar vreau motoarele de căutare sunt disponibile în toate limbile.

¿Pot avea 3 limbi la dispoziţia utilizatorilor şi 52 pentru motoarele de cautare?.

Am descoperit că limbile nu sunt activate pe steagurile nu funcţionează.

Exemplu:

Am activat în engleză, catalană şi galiciană

forum.com / ro
    forum.com / ca
    forum.com / gl

şi funcţionează bine.

Dar eu doresc
    forum.com / cn
    forum.com / l
    forum.com / *.*

continua să fie difuzate în fundal.

Mulţumesc.
    Original text

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Chiar acum dezactivarea pavilion înseamnă dezactivarea obţinute în această limbă. Este pentru a asigura pe forum pentru dumneavoastră împotriva solicitărilor de traduceri, care nu ar trebui să se întâmple pentru că nu aveţi astfel de pavilion, dar cineva ar putea crea URL-ul manual.

Vă rugăm să explicaţi Avantajul de a avea toate traducerile disponibile, dar acest lucru limitând pentru utilizatori? Chiar acum, în opinia noastră, acest lucru poate deruta pe unii utilizatori. Mai ales cei care au venit la dumneavoastră pe forum pentru traduse, pe care îl citiţi de sprijin comunitar multi language, face de înregistrare şi apoi pare că acestea nu se pot scrie în limba lor ...

Va rugam sa ne convinga ca este o idee bună, în anumite situaţii, care noi nu vedem acum. Dacă este, vom adăuga cu plăcere astfel de posibilitate, dar dacă nu, apoi adăugând mai multe opţiuni care nu sunt utilizate nu este bun pentru produs.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Default 3 motive

Translated text
    Buna ziua, eu voi da-mi 3 motive:

Pe forum pentru mele ca si multi altii se adresează într-o ţară, în ţara mea sunt folosite sunt 4 limbi şi vreau să fie activat.

Pe forum pentru meu nu este de ajutor pentru străini să participe la orice fel, ci ca o referinţă.

De exemplu, utilizând opţiunile: Redirecţionarea de limbi de utilizare vizitatorilor străini ar fi putut tot forumul in limba dvs..

Beneficiile de acest lucru ar fi:

Îmbunătăţirea timpul de încărcare pagină (52 de limbi pagina relantizan)

Vizual mai bună pentru majoritatea utilizatorilor meu (de la 52 de limbi, este acum 4, dar de fapt toate încă disponibile)

Toate posibilităţile de vBET încă disponibile (52 de limbi şi de căutare motor de indexare).

Cred că beneficiile sunt mai multe
    Original text
    Ultima modificare făcută de jorgejgm; 22-11-09 la 09:22.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Da. Cunoscand punctul dumneavoastră de vedere, putem spune - această idee este foarte mare Şi vrem să vă mulţumim pentru atenţia noastră pentru a aduce această problemă. Noi pur si simplu nu l-am dat seama înainte.

Adăugat în lista de TODO, şi ar trebui să fie incluse în următoarea versiune

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Smile

Translated text
    Sper ca noua versiune cu nerăbdare
    Original text

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Pus în aplicare - vor fi incluse în 3.3.0