Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 3 de 3

Thread: Ar trebui să existe o opţiune pentru un utilizator pentru a dezactiva vizionează traducerilor automate

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2010

Default Ar trebui să existe o opţiune pentru un utilizator pentru a dezactiva vizionează traducerilor automate

Titlul este destul de clar.

Eu conduc un forum foarte mare, si am o multime de utilizatori care pot citi langs multiple. fara probleme, ei vor să fie în măsură pentru a vedea textul original, fără nici o traducere, şi să nu fi nevoie să faceţi clic pe jos pe ea.

Acest lucru este în principal pentru ei în ceea ce priveşte lui PM, nu chiar în firele ei înşişi.

Dar, din păcate poti controla numai aceasta, prin intermediul consiliului de ansamblu, ar fi frumos dacă utilizatorul ar putea să decidă de unul singur prin intermediul panoului de control utilizator, privind modul în care vrea să vadă PM lui afişat, etc

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Credeţi că ar trebui să fie doar on / off pentru fiecare utilizator, sau să specificaţi ce limbi nu ar trebui să fie tradus în mod automat?

De asemenea, dacă soluţie globală este în regulă, atunci acesta poate fi realizat prin editarea şablon astfel încât textul original va fi vizibil fără nici un click.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de vBET View Post
    Credeţi că ar trebui să fie doar on / off pentru fiecare utilizator, sau să specificaţi ce limbi nu ar trebui să fie tradus în mod automat?

De asemenea, dacă soluţie globală este în regulă, atunci acesta poate fi realizat prin editarea şablon astfel încât textul original va fi vizibil fără nici un click.
    Nu cred că o soluţie globală ar fi OK.

Dar ghidul ar trebui să poată controla dacă vrea pentru a vedea traducerile automate sau nu.

Cred ca o privire şi în afara este bine, nu, pentru fiecare lang. (Care pare să complexe pentru mine)

Dar, disponibil sub formă de setare în panoul de control al utilizatorului în profilul lor.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •