Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 13

Thread: Ajutaţi-mă

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2010

Thumbs up Ajutaţi-mă

1) Pentru Set "Numărul de caractere înainte Încadrare text" la '0 'unde pot obţine această setare?

2) Cum pot afla pe forum pentru meu este UTF-8 charactersets dacă văd la Set de caractere HTML arată acest număr ISO-8859-1

3) cum am găsi această setare pentru valoare CharacterSet Amplasat în litere mici?

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2010

Alo

1)
    După cum este descris în face-nu-încărcare -> readme.html fişier:
    Toate configuraţiile de lângă CharacterSet sunt făcute de către Admin CP-> Settings-> Opţiuni-> - Arata toate Setări -
    Puteţi găsi această opţiune în Opţiuni de afişare filet (showthread) secţiune
    Anunţ: În funcţie de întrebare de-a doua se pare, că pe forum pentru dumneavoastră trebuie să fie în format UTF-8, amintiţi-vă, astfel, că acest pas este necesar numai NU pentru UTF-8 seturi de caractere.

2)
    Dacă este setat la ISO-8859-1, apoi pe forum pentru dumneavoastră nu este în UTF-8, pentru că este valoarea "charset" atribut pentru setarea HTML tipul de conţinut în şablonul "headinclude" ... pentru fiecare pagina de pe forum pentru dvs.
    Amintiţi-vă, Că această opţiune ar trebui să fie setat numai o dată chiar înainte de orice posturi sunt scrise în forum! Acest lucru se datorează faptului că poate fi un dezastru char-, atunci când îl modificaţi mai târziu.
    Dacă într-adevăr nevoie pentru a face modificări, puteţi citi despre aceasta în face-nu-încărcare -> readme.html fişier în FAQ secţiune

3)
    Aceasta nu este o setare Doar-l citiţi din nou -> Set Valoarea CharacterSet în litere mici <- Înseamnă, trebuie să setaţi o valoare CharacterSet cu litere mici (nu majuscule). Aceasta este setarea din:
    Admin CP -> Limbi şi Expresii -> Language Manager de
    Trebuie să scrie UTF-8 în loc de UTF-8

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2010

1), astfel ca sugestia ta, trebuie să schimbăm formatul nostru pe forum pentru converti la UTF-8 sau doar staţi la setarea curentă?

2) Este foarte important sa stabilirea în UTF-8?

3), atunci când am schimba această setare din $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL); a $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbet_vbseo_filter_replace_text ($ TTL); Portalul meu sa devina martor. Deci, cum să-l rezolve?

4) Cum pot reveni la forumul nostru limba primară după limba irlandeză traduce folosirea acestui vbtranslator
    ca abc.com / forum.php limba =? ga înapoi la abc.com / forum.php

5) De ce dupa ce am folosi acest plugin şi converti la altă limbă, plugin-ul meu, care este statistice arată poster de top, fir nou, nou post şi alţii nu au urmat pentru a converti. Cum se face? După ce mai multe noastre descriere în fiecare secţiune în subforum noastră, de asemenea, nu au urmat pentru a converti, de asemenea. Cum pentru a remedia problema?

6) Cum de a modifica modelul de pavilion?

7) Cum pot găsi htaccess în forumul meu să urmeze aceste instrucţiuni.?
    vBSEO integrare

mele de forum: cutimalaysia.my

8) de ce la mine cms vBulletin, nu arată de pavilion?
    Ultima modificare făcută de vBET; 04-12-10 la 11:30. Motivul: Bad URL-uri

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

1), aveţi posibilitatea să staţi la setarea curentă. Dacă nu utilizaţi un UTF-8 pe forum pentru set la doar această opţiune: Numărul de caractere înainte Încadrare text la 0

2) nici nu este important, dar dacă aveţi NU UTF-8 charactersets vă rugăm să vă toate etapele importante din readme.html fişier de la nu-nu-upload NU forder la UTF-8 charactersets pe forum pentru

3) Vă rugăm să faceți toate integrările cu pașii vBSEO de la readme.html fişier de la nu-nu-upload dosar. Toți pașii. Am fost pe forumul dvs. și adresele URL nu sunt traduse. Ar trebui să integrați două fișiere vBSEO:
    _createurl.php
    _url.php

În cazul în care va fi din nou (pagina goală) vă rugăm să încercaţi să găsiţi în fişierul jurnal dvs. un nume de problema. Acest fişier jurnal este pe server. (Puteţi solicita abaut că furnizorul de gazdă)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    Acest lucru nu este SEO url. Dacă doriţi să aveţi un link fără ?limba parametru - Vă rugăm să integraţi url pentru SEO.
    Vă rugăm să:
    1. Du-te la admincp-> vBET-> principal
    2. set Tip legătură într- a VBSEO_URI
    3. set Traducere link-uri de tip pentru a crea adrese URL în conformitate cu consensul linkurilor SEO (adică "/ en / address")
    4. editați fișierul .htaccess (adăugați toate regulile vBET rulse befor vBSEO îl puteți găsi în fișierul .htaccess în nu-nu-upload folder)

Cum de a reveni la limba principala? Doar faceţi clic pe pavilion-ţi limbajul principal (de pe forum pentru noastră - acest lucru este de pavilion în engleză)

5) Vă rugăm să explicaţi mai bine. Vă rugăm să inseraţi aici o adresă URL la firul cu această problemă. Ai folosi orice Mod de construcţii?

6) Aveţi posibilitatea să modificaţi o poziţie de steaguri. Pentru a face acest lucru - vă rugăm să:
    1. Du-te la admincp-> vBET-> Steaguri
    2. set Steaguri Place opţiune, ca atare, doriţi să aveţi. Dacă setaţi Obicei - Trebuie să pună $ Vbenterprisetranslatorflags în şablonul de mână.

7) În cazul în care? Du-te la dvs. FTP (de către unii ca manager de Total Commander), şi mergeţi la folderul rădăcină pe forum. În partea de jos ar trebui să aveţi fişierul htaccess..
    vBET .htaccess fișier puteți găsi în nu-nu-upload dosar. Puneți regulile vBET înaintea regulilor vBSEO.

8) Am fost pe forum pentru dvs. şi pot vedea steagurile, deci vă rugăm să explicaţi această chestiune mai bine şi inseraţi aici o adresă URL la pagina cu problema (daca se poate)
    Ultima modificare făcută de kamilkurczak; 03-12-10 la 19:48.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de Cuti Malaysia View Post
    1) Pentru Set "Numărul de caractere înainte Încadrare text" la '0 'unde pot obţine această setare?

2) Cum pot afla pe forum pentru meu este UTF-8 charactersets dacă văd la Set de caractere HTML arată acest număr ISO-8859-1

3) cum am găsi această setare pentru valoare CharacterSet Amplasat în litere mici?
    Aşa că aş vrea să-şi reconfirme, setarea mea pe forum pentru acum este în nu UTF-8 charactersets? este drept?

Quote Iniţial Adăugată pe site de kamilkurczak View Post
    1), aveţi posibilitatea să staţi la setarea curentă. Dacă nu utilizaţi un UTF-8 pe forum pentru set la doar această opţiune: Numărul de caractere înainte Încadrare text la 0

2) nici nu este important, dar dacă aveţi NU UTF-8 charactersets vă rugăm să vă toate etapele importante din readme.html fişier de la nu-nu-upload NU forder la UTF-8 charactersets pe forum pentru

3) Vă rugăm să faceți toate integrările cu pașii vBSEO de la readme.html fişier de la nu-nu-upload dosar. Toți pașii. Am fost pe forumul dvs. și adresele URL nu sunt traduse. Ar trebui să integrați două fișiere vBSEO:
    _createurl.php
    _url.php

În cazul în care va fi din nou (pagina goală) vă rugăm să încercaţi să găsiţi în fişierul jurnal dvs. un nume de problema. Acest fişier jurnal este pe server. (Puteţi solicita abaut că furnizorul de gazdă)

4)
    Code:
    abc.com/forum.php?language=ga
    Acest lucru nu este SEO url. Dacă doriţi să aveţi un link fără ?limba parametru - Vă rugăm să integraţi url pentru SEO.
    Vă rugăm să:
    1. Du-te la admincp-> vBET-> principal
    2. set Tip legătură într- a VBSEO_URI
    3. set Traducere link-uri de tip pentru a crea adrese URL în conformitate cu consensul linkurilor SEO (adică "/ en / address")
    4. editați fișierul .htaccess (adăugați toate regulile vBET rulse befor vBSEO îl puteți găsi în fișierul .htaccess în nu-nu-upload folder)

Cum de a reveni la limba principala? Doar faceţi clic pe pavilion-ţi limbajul principal (de pe forum pentru noastră - acest lucru este de pavilion în engleză)

5) Vă rugăm să explicaţi mai bine. Vă rugăm să inseraţi aici o adresă URL la firul cu această problemă. Ai folosi orice Mod de construcţii?

6) Aveţi posibilitatea să modificaţi o poziţie de steaguri. Pentru a face acest lucru - vă rugăm să:
    1. Du-te la admincp-> vBET-> Steaguri
    2. set Steaguri Place opţiune, ca atare, doriţi să aveţi. Dacă setaţi Obicei - Trebuie să pună $ Vbenterprisetranslatorflags în şablonul de mână.

7) În cazul în care? Du-te la dvs. FTP (de către unii ca manager de Total Commander), şi mergeţi la folderul rădăcină pe forum. În partea de jos ar trebui să aveţi fişierul htaccess..
    vBET .htaccess fișier puteți găsi în nu-nu-upload dosar. Puneți regulile vBET înaintea regulilor vBSEO.

8) Am fost pe forum pentru dvs. şi pot vedea steagurile, deci vă rugăm să explicaţi această chestiune mai bine şi inseraţi aici o adresă URL la pagina cu problema (daca se poate)

1) după ce am face unele de configurare, este setarea pentru a face toate vbtranslator activă şi poate converti limbă şi legătură într-corect chiar acum?

2) Este aceasta tranlsator vbulletin traduce acelaşi exacte cu Google Translate?

3) după ce am verifica o parte pe forumul meu se schimba does't
    de exemplu această legătură într-, http://www.cutimalaysia.my/ga/f269/berita-ekonomi

dar acest post se poate converti corect
    http://www.cutimalaysia.my/ga/airgea...-rm2-20-a/t756

pentru informaţii ţi limbajul meu principal este în malaezian. rog ajută-mă de trimitere toate această întrebare?
    Ultima modificare făcută de Cuti Malaysia; 04-12-10 la 13:59.

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de Cuti Malaysia View Post
    Aşa că aş vrea să-şi reconfirme, setarea mea pe forum pentru acum este în nu UTF-8 charactersets? este drept?

1) după ce am face unele de configurare, este setarea pentru a face toate vbtranslator activă şi poate converti limbă şi legătură într-corect chiar acum?

2) Este aceasta tranlsator vbulletin traduce acelaşi exacte cu Google Translate?

3) după ce am verifica o parte pe forumul meu se schimba does't
    de exemplu această legătură într-, Eacnamaíoch Nuacht

dar acest post se poate converti corect
    Airgeadra Malartú 1 USD; RM2.20?

pentru informaţii ţi limbajul meu principal este în malaezian. rog ajută-mă de trimitere toate această întrebare?
    Puteţi verifica setarea pe forum. Du-te la admincp-> Limbi şi Expresii-> Manager-> Limba Editaţi Setări-> HTML Set caractere
    Dacă nu utilizaţi UTF-8 - aceasta este în regulă!

1) Am fost pe dumneavoastră şi pe forum pentru traducere fapte bune. Traducere în url cu vBSEO fabrică Goot (aveţi o bună integrare acum)

2) Da, vBET fabrică de motoare pe Google Translator

3) Am fost pe dumneavoastră şi pe forum pentru traducere fapte bune. În cazul în care este vorba? Explicaţi vă rugăm să-l mai bine

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de kamilkurczak View Post
    Puteţi verifica setarea pe forum. Du-te la admincp-> Limbi şi Expresii-> Manager-> Limba Editaţi Setări-> HTML Set caractere
    Dacă nu utilizaţi UTF-8 - aceasta este în regulă!

1) Am fost pe dumneavoastră şi pe forum pentru traducere fapte bune. Traducere în url cu vBSEO fabrică Goot (aveţi o bună integrare acum)

2) Da, vBET fabrică de motoare pe Google Translator

3) Am fost pe dumneavoastră şi pe forum pentru traducere fapte bune. În cazul în care este vorba? Explicaţi vă rugăm să-l mai bine

1) problema este că nu se poate face fie diferite UTF-8 sau nu, la Set mea Caracter HTML, aceasta arată acest caracter ISO-8859-1 <<<Aceasta este UTF-8 sau nu. Vă rugăm să reconfirme.

2) Deci, înseamnă că vBET la site-ul nostru portalului este de lucru corect?

3) De ce pavilion pentru traducator vbulletin la portalul nostru la acest URL http://www.cutimalaysia.my/iklan/index.php nu arată?
    Ultima modificare făcută de Cuti Malaysia; 06-12-10 la 20:42.

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

1) ISO-8859-1 acest lucru nu UTF-8 şi acest lucru este în regulă
    2) obţinute fapte bune, dar atunci când am încercat să traducă un mesaj afişat de mod dumneavoastră (prin javascript) nu a făcut de lucru. Deci, ar trebui să integreze ul nostru cu mod dumneavoastră.

Vă rugăm să faceţi un nou fir de la punctul de integrare şi descrie acest mod (să ne dea un nume şi adresa URL la acest mod. E mod gratuit sau nu?)

3) voi verifica.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2010

Plase verifica pm

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de kamilkurczak
    Traducere fapte bune, dar atunci când am încercat să traducă un mesaj afişat de mod dumneavoastră (prin javascript) nu a făcut de lucru. Deci, ar trebui să integreze ul nostru cu mod dumneavoastră.

Vă rugăm să faceţi un nou fir de la punctul de integrare şi descrie acest mod (să ne dea un nume şi adresa URL la acest mod. E mod gratuit sau nu?)
    ce vrei sa spui text de mai sus insturction. Nu am undertand. Ce vrei sa spui despre mod?
    Ultima modificare făcută de mateuszr; 09-12-10 la 08:19. Motivul: utilizarea "citat" în loc de text cu litere aldine

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •