Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 7 de 7

Thread: Opţiune CP utilizator in mai multe date doesnt actualizare lang setările

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2010

Default Opţiune CP utilizator in mai multe date doesnt actualizare lang setările

Opţiunea Cp Ghid de utilizare pentru a alege lang doesnt locul de muncă nu chiar şi aici. am selectat greaca, de exemplu, şi it doesnt schimba, doar prin clic pe pavilion se schimba, am observat că, în pe forum pentru prima mea aşa că am încercat aici şi ei aceeaşi

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2010

Buna ziua,

uita la la descrierea acestui opţiune:
    În ce limbă va fi scris mesajele dumneavoastră. Forumul va traduce automat mesajele dvs. către utilizatorii altora limbi. De asemenea, va traduce mesajele în alte limbi pentru limba implicită.
    Aceasta înseamnă, nu aveţi nevoie pentru a eticheta mesajele dumneavoastră cu [lang] - pe forum pentru va detecta automat limba dvs., dar există o opţiune de admin, care pot restricţiona această recunoaştere în
    AdminCP -> VBET -> Google -> Google limbii detectare
    veţi găsi acolo o desciption detaliat, modul în care funcţionează.

În AdminCP există chiar şi o opţiune de o altă:
    AdminCP -> vBET -> Diverse -> Redirecţionarea de limbi de utilizare
    că va redirecţiona automat la limba browser-ul implicit lui. Ea nu funcţionează pe forumul nostru, pentru că această opţiune este dezactivată aici.

Subiect mutat la secţiunea Depanare

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2010

Text automatically translated from: Greek to: Romanian
    Translated text
    I încercare acum
    Original text

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2010

setările mele de aici sunt în limba greacă, dar i se vedea mesajele engleză

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2010

Da, faci si tu le vezi corect - de ce? Am răspuns, în replică prima mea Sau poate vorbiţi despre altceva ...
    Veţi vedea greacă numai în cazul în care, atunci când AdminCP opţiune este setată la redirecţionarea automată sau atunci când îl alegeţi manual de la steaguri in partea de sus.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2010

plz spune-mi exact ceea ce am pentru a seta poate a posta un screenshot. Vreau ghidul de care alege lang de la usercp pentru a redirecţiona în care lang. i dont permite opţiuni pentru utilizatorii de reg Thanx

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2010

AdminCP -> vBET -> Diverse -> Redirecţionarea de limbi de utilizare
    Vă mulţumim pentru această opţiune aveţi posibilitatea să redirecţioneze utilizatorii la limba prestabilită browser-ul lor şi de această setare este independentă de "UserCP" setare, care este utilizat în scopuri de traducere (l-am descris-o deja în primul meu răspuns)

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •