Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 9 de 9

Thread: Eroare la schimbarea BBCode [code] pentru alte plugin-uri

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2010

Default Eroare la schimbarea BBCode [code] pentru alte plugin-uri

Text automatically translated from: Polish to: Romanian
    Translated text
    Buna ziua!

Eroare este, după cum urmează: în cazul în care un alt plugin schimbă setările BBCode [code], iar celălalt este vBET stabileşte înapoi la valorile implicite, care nu pot fi, cum ar fi pentru a dezactiva BBCode parsarea în interiorul [code]
    Original text

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Buna ziua,
    Aş dori să-l încercaţi. Puteţi să copiaţi şi inseraţi aici adresa URL a pe forum pentru dvs.?

Mulţumiri

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de kamilkurczak View Post
    Buna ziua,
    Aş dori să-l încercaţi. Puteţi să copiaţi şi inseraţi aici adresa URL a pe forum pentru dvs.?

Mulţumiri
    E www.pgc-cs.eu , dar vBET este în prezent dezactivată.

http://ls2009.eu/off-topic/40230-tes...tml # post150888
    Bug-ul este, de asemenea, prezent pe forum:
    Code:
    aaa
    Ultima modificare făcută de meto; 21-11-10 la 18:16.

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

deci ai facut un post cu text în cod roşu în tag-uri (pe forum prea), astfel încât în cazul în care este bug?

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Acesta nu trebuie să utilizeze în interiorul BBcode a [CODE] tag-uri nu crezi?

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

ok aa ştiu acum. Aţi dori să scriu un text în "cod" tag-uri şi, de exemplu, in "rosu" tag-uri şi acest lucru nu ar trebui să fie analizat? textul ar trebui să rămână în culoarea originală, dreapta?

Dacă da, vă rugăm să descrieţi aici ce trebuie să fac pentru a dezactiva etichetele parsarea pentru că dacă am dezactiva etichetele vBET sunt încă analizate.

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

nici un răspuns. rezolvat. Dacă nu vă rugăm să scrieţi aici şi voi deschide acest subiect din nou

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2010

Eu am pe meu modificare forum pentru a dezactiva parsarea codul BB εn tag codul (am pe forum mulţime de codul bbcode, template-uri pentru a crea thread etc., în cazul în care nu ar trebui să fie analizat codul BB) şi meu mod nu este de lucru atunci când vbet este pe deoarece vbet reimplementaţi tag-ul de cod în interiorul acestuia.

Ne pare rău că nu am răspuns, am dezactivat vbet-ul și am uitat de această problemă

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Bună
    Voi încerca pentru a verifica dacă problema există în ultimele vBET relese. Vă rugăm să confirmaţi de asemenea, URL-ul la forum

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •