Buna ziua,
Aş dori să-l încercaţi. Puteţi să copiaţi şi inseraţi aici adresa URL a pe forum pentru dvs.?
Mulţumiri
E www.pgc-cs.eu , dar vBET este în prezent dezactivată.
http://ls2009.eu/off-topic/40230-tes...tml # post150888
Bug-ul este, de asemenea, prezent pe forum:
Code:aaa
Ultima modificare făcută de meto; 21-11-10 la 18:16.
deci ai facut un post cu text în cod roşu în tag-uri (pe forum prea), astfel încât în cazul în care este bug?
Acesta nu trebuie să utilizeze în interiorul BBcode a [CODE] tag-uri nu crezi?
ok aa ştiu acum. Aţi dori să scriu un text în "cod" tag-uri şi, de exemplu, in "rosu" tag-uri şi acest lucru nu ar trebui să fie analizat? textul ar trebui să rămână în culoarea originală, dreapta?
Dacă da, vă rugăm să descrieţi aici ce trebuie să fac pentru a dezactiva etichetele parsarea pentru că dacă am dezactiva etichetele vBET sunt încă analizate.
nici un răspuns. rezolvat. Dacă nu vă rugăm să scrieţi aici şi voi deschide acest subiect din nou
Eu am pe meu modificare forum pentru a dezactiva parsarea codul BB εn tag codul (am pe forum mulţime de codul bbcode, template-uri pentru a crea thread etc., în cazul în care nu ar trebui să fie analizat codul BB) şi meu mod nu este de lucru atunci când vbet este pe deoarece vbet reimplementaţi tag-ul de cod în interiorul acestuia.
Ne pare rău că nu am răspuns, am dezactivat vbet-ul și am uitat de această problemă
Bună
Voi încerca pentru a verifica dacă problema există în ultimele vBET relese. Vă rugăm să confirmaţi de asemenea, URL-ul la forum