tot nu se poate rezolva de fapt, baieti, i-am primi în continuare acest mesaj de eroare la e-mail aproape în fiecare zi, de fiecare dată când există un thread nou creat de la limba, nu implicit, şi alt membru nu modifica posta sau răspunde noi în fire alte, Mesaje de eroare obţine numai de către statele membre, deoarece membre pot edita / newreply mesaje, oaspetele nu poate face acest lucru astfel încât nu poate obţine această mesaje de eroare
există nici un indiciu sau ceva care i se poate încerca baieti? tabelul bazei de date care obţine de eroare sunt doar vbenterprisetranslator_cache_medium_id
-limba mea implicită sunt Indoneziană, în cazul în care am debifaţi-l în Admincp--> vBet--> Chace--> debifaţi Indoneziană în cache-ul detalii, Deci nu folosind cache pentru italiană, nu vom lua de eroare din nou, dar este mai bine dacă le folosim cache-ul prea pentru limba noastră implicită Indoneziană
- Eu folosesc vBulletin 3.6.8
- Aici sunt mesajele reale de eroare la e-mail
- Există alte câteva cel care obţine acest mesaj de eroare exact acelaşi prea: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1651
Te rog, ajută baieti dacă există ceva i se poate încerca