De ce?
Face acelaşi lucru aici, la vBET.
Deci, aveţi aici pe forum pentru testare.
De ce?
Face acelaşi lucru aici, la vBET.
Deci, aveţi aici pe forum pentru testare.
Alo
suntem încă lucrează la inch
Eu nu sunt destul de sigur că aşa am câteva întrebări pentru tine.
1. acest 555 - acest lucru este parametru de mod, nu?
asa este acest mod-l utilizaţi?
2. dacă activaţi vBET (rămână numai cu SEO), acest lucru nu ar trebui să fie tăiate, ci va funcţiona (acest mod cu acest parametru)?
3. Este această utilizare mod. Htaccess?
Mulţumiri
555 a fost un exemplu, orice querystring devine redirecţionat.
I dont a vedea de ce esti îmi cere pentru a depana, puteţi testa pe forum-ul dvs. AICI!Code:http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/1220-vbet-redirecting-query-strings-urls-2.html?hello999randomnumber7676476437634
Multumesc.
Da, pot să-l reproduc aici si pe forumul meu de încercare, dar am nevoie să ştiu de ce aveţi nevoie de acest şir în URL-ul? Aceasta ar trebui să redirecţioneze ca un mod de a parametr dvs.?
sau poate acest lucru nu ar trebui să fie tăiate numai.
Im rulează un mod care are nevoie pentru a adăuga siruri de interogare la url-uri. Ce altceva nu mai conteaza. VBET NU ar trebui să redirecţioneze querystrings. Perioada.
Am observat că numai în URL-ul pentru acest şir de fire este transata.
de exemplu pentru a vBulletin Enterprise Traducator (vBET) - Powered by vBulletin nu.
Voi încerca să găsească o soluţie.
Acest lucru este corect;
vBET redirecţionează oricare fir url cu o intepatura de interogare, cum pot opri acest lucru.
Buna ziua, eu sunt încă de lucru pe ea.
Sau este atât de greu sau ... este atât de usor si ma uit de unde n-ar trebui să aibă
Vă mulţumim pentru răbdarea dvs..
ok, mulţumesc.
Am găsit ceva în acest fişier:
în această funcţie:Code:includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
Am găsit această linie:PHP Code:
function vbet_global_start(&$template_hook) {
acest lucru este redirecţionat atunci când legătură într-nu este bine să vBSEOPHP Code:
exec_header_redirect($threadurl);
dacă editaţi acest fişier şi în comentariu ca aceasta linie de mai jos:
acest "555?" nu ar trebui să fie tăiate.PHP Code:
//exec_header_redirect($threadurl);
Am testat atunci când această funcţie a fost comentat şi nu am observaţi orice probleme (traduceri lucrat url-uri bune, la fire prea, prea pagini), dar eu nu sunt destul de sigur că acum vBET fapte bune. Michał va confirma în curând.