Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 6 de 6

Thread: Nou membru al echipei

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Smile Nou membru al echipei

Alo

Vreau să vă prezentăm noul nostru membru al echipei de Mateusz Remer (nume de utilizator mateuszr).

El ni se va alătura în zona de Relaţii cu Clienţii. Deci, acum vom fi capabili să vă ofere suport chiar mai repede. Ne pregătim pentru a vă asigura asistenţă pentru clienţi 7 zile pe saptamana. Până acum a fost de multe ori ca asta, dar nu a fost asigurat, iar în unele weekend-uri întrebări ar putea aştepta puţin mai mult de răspuns. Acum vrem să-l asigur. Vom avea nevoie de ceva timp de pregătire, dar sper că cel mai târziu la începutul anului nou, acesta va fi standardul nostru pentru a asigura asistenţă pentru clienţi 7 zile pe săptămână - în fiecare săptămână

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

hei congrates bun venit şi apoi pentru mateuszr

permite a face produsul şi pe forum mai bine împreună

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2010

Buna ziua!

Michal a mi-a prezentat mai devreme, oricum aş dori să mă prezint
    Ei bine, iată-mă Noul membru al echipei, care, după o perioadă scurtă de timp necesară pentru a înțelege toate problemele vBET, vă va servi cel mai bun suport posibil și vă va asigura că produsul nostru vă va face afacerea mai profitabilă și mai eficientă, fiind în același timp ușor de utilizat, cu un mare potențial și perspective bune pentru dezvoltarea viitoare!

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Bine ai venit vă poate ajuta mi-am cumpărat doar o versiune brandfree i dont ştiu cum să eliminaţi fără legătură într-reinstalaţi. Vă rugăm să-mi pm instrucţiunile.

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de webmastersite View Post
    Bine ai venit vă poate ajuta mi-am cumpărat doar o versiune brandfree i dont ştiu cum să eliminaţi fără legătură într-reinstalaţi. Vă rugăm să-mi pm instrucţiunile.
    Făcut deja.
    Buna ziua mateuszr.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

mulţumesc Kamil m-au ajutat.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale