Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 3 de 3

Thread: Pagini albe atunci când moderare.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Default Pagini albe atunci când moderare.

OK, am găsit doar ceva. Eu nu sunt 100% sigur, dar poate că voi puteţi testa.

Am avut 3 din Moderatori mele se plâng despre mutarea posturi şi obţinerea de pagini albe. O parte din el a fost fixat cu Kamil fixa pe firul mele anterioare. Dar pe obişnuit pagini non traduse şi-au continuat obtinerea pagini albe. Singurul lucru pe care aceste 3 Moderatori aveau în comun a fost faptul că limba lor implicit nu a fost stabilit. După ce am stabilit, nu au avut mai multe pagini albe.

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Vă mulţumim pentru această meciului. Voi testa

Banned
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2010

Esti sigur ca vei scrie despre moderatorii? Aşa cum am încercat, am fost încă redirecţionat la UserCP ca moderatorului / SuperModerator pana am stabilit o limbă implicită

Edit: Nici un răspuns. Rezolvat pentru moment.
    Motivul: nu se pot reproduce problema ca urmare a cerinţei de setarea limbii implicite de către orice utilizator.
    Ultima modificare făcută de mateuszr; 24-11-10 la 12:29.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •