Salut baieti, nevoie de ajutor aici
în vbseocp.php--> caracter înlocuire--> i set înlocui caractere Non-engleză în URL-uri?, pentru a păstra caractere Non-engleză în URL-uri ca instrucţiunea de instalare vbet
în limba maternă (în engleză) am nevoie pentru a elimina unele personaje care dont nevoie în URL-uri, cum ar fi [, ], * şi de alt caracter unic, pentru că eu nu sunt de confort cu aceste singur caracter în limba maternă (în engleză)
Te rog, ajută baieti cum pentru a elimina aceste caractere unic în URL-ul în limba maternă (în engleză), dar încă folosesc "Păstraţi non-engleză caractere în URL-uri" opţiunea
Am încercat să adaug [şi], precum şi caracterul * în vbseocp.php -> Definiţi Stopwords, dar sa nu lucreze sau se pot sale eliminate din vbseocp.php -> definiţi înlocuirile dvs. personalizat de caractere?
SAU
în cazul în care nu există cod condiţionată de "Înlocuire non-engleză caractere în URL-uri?" pentru limba maternă şi doar "Păstraţi non-engleză caractere în URL-uri" pentru alte limbi "pentru alte limbi, poate putem seta codul condiţionale în ceva vbseo / Resurse / XML / config.xml ca acest exemplu doar pentru
dacă ($ vbetlang == implicit)
{
Înlocuiţi non-engleză caractere în URL-uri?
}
dacă ($ vbetlang! = implicit)
{
Păstraţi non-engleză caractere în URL-uri pentru alte limbi
}