Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 17

Thread: Pagini albe privind nume de utilizator şi posturi mobile.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Default Pagini albe privind nume de utilizator şi posturi mobile.

OK, am avut doar meu Co-Admin clar toate cookie-urile şi memoria cache, şi de această încercare. După conectare, el a primit o pagină albă. Dacă pentru a reîmprospăta.

Când vrea să se mute orice posturi sau fire, după ce a cerut pentru parola sa, şi apăsarea Enter, el devine o pagină albă.

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Buna ziua,
    Am fost pe forumul dvs. si m-am logat în dar nu am avut site-ul alb (de Opera si Firefox), puteţi explica?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

De asemenea, nu se intampla cu mine. Pare să se întâmple numai cu unii dintre Moderatori mele. Dar când a fost dezinstalat vBET aceasta nu sa întâmplat.

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

hmm mai fi a ta moderatorii ar trebui să clare cookie-urile lor?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

LOL, care este primul lucru pe care am întotdeauna le fac. Asta şi goliţi memoria cache. Nu este faptul că Kamil. Aceasta trebuie să aibă ceva de-a face cu logare inch Pentru că pare să se întâmple la ceva ce necesita logare inch Ca şi posturi în mişcare. Primul post care aveţi nevoie să vă conectaţi din nou pentru a verifica. Acolo ei obţine o pagină de culoare albă. Apoi, după care, în mişcare posturi din nou, şi care nu au să vă conectaţi din nou, pagina albă nu se întâmplă.

Aşa că trebuie să fie ceva cu logare inch

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

ok Taur, vă eliminat cookie-urile, dar ceea ce dumneavoastră despre moderatori? Au clar toate cookie-urile?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Citez:

LOL, care este primul lucru pe care am întotdeauna le fac. Asta şi goliţi memoria cache.
    Da, au făcut-o.

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

hmm Ne pare rau, dar Taurul acest lucru este foarte dificil pentru a remedia problema de mine pentru că eu nu pot reproduce această problemă (tu cant o faceţi prea) va rugam sa verificati-l atunci când vBET este dezactivat. Va rugam sa dezactivati vBET acum.
    Editat:
    Voi cere Michał despre asta, poate fi el poate reproduce.
    Ultima modificare făcută de kamilkurczak; 02-11-10 la 15:02.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Dă-mi un moment vă rog Kamil. Am încercat ceva cu aceste Moderatori. Eu va raporta înapoi în câteva minute.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Ne pare rău Kamil. Am să se epuizeze pentru cândva acum. Eu va prezenta un raport cu privire la această din nou mai târziu. Vă mulţumim pentru ajutorul dvs. până acum.

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •