Ne pare rău Kamil. Am să se epuizeze pentru cândva acum. Eu va prezenta un raport cu privire la această din nou mai târziu. Vă mulţumim pentru ajutorul dvs. până acum.
Ne pare rău Kamil. Am să se epuizeze pentru cândva acum. Eu va prezenta un raport cu privire la această din nou mai târziu. Vă mulţumim pentru ajutorul dvs. până acum.
Vă mulţumim pentru confirmare. Vor fi incluse in pentru a DISEMINAREA următor.
Din pagina normale, nu se întâmplă. Ne pare rău, eu nu am dat seama, de asemenea, se întâmplă numai la pagini traduse. Dar eu sunt fericită că ne îndreptăm în direcţia bună. Lasă-mă să ştiu când aţi găsit o soluţie.
Vă mulţumim!
ok am găsit-o. Apel la funcţia de nedefinit.
Soluţia rapidă pentru tine:
1. deschis, faceţi o copie şi editaţi acest fişier: forum / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. Căutare:
3. Pastă ÎNAINTE faptul că:PHP Code:
vbet_handleTextDirection($_REQUEST['language']);
4. salvaţi şi încărcaţi fişierul.PHP Code:
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php');
Vă rugăm să testaţi-l şi confirmaţi. Dacă acest lucru va rezolva problema - voi muta acest thread la secţiunea Bug.
Confirmaţi pentru că am testat această problemă pe forum mea de test cu cele mai noi fişiere (cu o altă funcţie).
Dacă acest lucru nu funcţionează încă - vă rugăm să reproduc acest subiect pe forum, uita-te în fişierele jurnal pe forum pentru cu erori şi pentru a găsi Apelarea funcţiei nedefinit Eroare începând de astăzi (şi inseraţi acest mesaj aici) Multumesc
Pentru vB4 - imobilizate si vor fi incluse în DISEMINAREA următoare.
Ultima modificare făcută de kamilkurczak; 03-11-10 la 10:32.
Ne pare rău Kamil. Dar ceea ce ar trebui să mi se pare? la nr 2 spui Căutare: şi apoi editate???
Vă rugăm să consultaţi acum in pentru a posta mele anterioare.
OK, doar testat. Şi este de lucru om mare acum! Nici mai multe pagini alb!
Ai da omule!
Vă mulţumesc foarte foarte mult Kamil.