Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 18

Thread: Setaţi limba maternă în mod implicit pentru utilizatorii care nu a făcut-o încă

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Smile Setaţi limba maternă în mod implicit pentru utilizatorii care nu a făcut-o încă

Ca mentionate in post # 16 aici: http://www.vbenterprisetranslator.co...-french-2.html

Poate că, o altă opţiune pentru a vă asigura utilizatorii au stabilit o limbă implicită, ar putea fi acolo o opţiune care ar putea detecta dacă un utilizator le-a făcut când a busteni de pe forum, în? În cazul în care limba maternă este detectat au fost stabilite, ghidul va continua jurnalul în procesul de ca de obicei, dar dacă este o detecteze ca el nu a făcut-o, ar exista un mesaj care solicită utilizatorului să meargă în profilul lor (aducerea el acolo în mod automat) şi solicitându-i pentru a selecta o limbă implicită înainte de a putea merge oriunde altundeva pe forum.

Acest lucru ar face-vă că toate mesajele vor fi traduse (inclusiv bbcodes), pe forum, pentru că toţi utilizatorii ar ati selectat limba lor implicite.

Acest lucru ar fi cu adevărat un addon mare.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Marea idee Acceptate.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Mare, mă bucur că vă place sugestia mea. De fapt, cu acest puse în aplicare, aceasta va evita vă răspunde la multe întrebări despre "de ce nimic nu este tradus" sau "nu funcţionează", un pic cum ar fi unele dintre întrebările mele proprii în trecut.

Este aceasta o sa fie puse în aplicare în versiunea următoare? 3.1.3? Văd că se execută deja 3.1.3 aici, dar nu este propusă în zona de descărcare încă.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

DONE - după ghidul de autentificare fără limbă setate implicit este redirecţionat către pagina de editare profil, în cazul în care el se vedea mesajul adecvat sporirea-l să-l setaţi. Este configurabil (activat / dezactivat). Vor fi incluse în vBET 3.1.3

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Wow, nu se poate aştepta pentru a obţine 3.1.3! lol Multumesc mult!

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Suntem de planificare pentru a pune în 3.1.3 caracteristică de recunoaştere automată a limbii. Dupa aceea vom fi gata pentru a elibera. Desigur, planurile pot fi modificate în cazul în care o idee despre un alt genial provin de la clienţii noştri. Am prefera flexibilitate ca element-cheie de produs foarte bun

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Am înţeles. E doar ca eu sunt de aşteptare pentru a introduce hack dvs. oficial pe site-ul meu propriu şi cererile am făcut-ar ajuta cu adevărat mă, pentru a evita unele confuzii cu privire la limba defaut, etc aş cu adevarat nevoie de acest puse în aplicare cat mai repede posibil. Este posibil pentru tine pentru a face disponibile şi punerea în aplicare 3.1.3 recunoaşterea automată a limbii într-o versiune viitoare? Această caracteristică este un fel de importante, nu ar trebui să fie inclus într-un important modernizate cum ar fi 3.2 sau ceva de genul asta?

Oricum, nu costă nimic să ceară, dar i-ar apreciat foarte mult pentru a obţine 3.1.3 cât mai curând posibil, vă rog.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Text automatically translated from: Turkish to: Romanian
    Translated text
    Acest lucru este, de asemenea, foarte gustos cred că cel mai bun mod, sper că am primit licenţa ar fi benefică.
    Original text

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de Cybershaolin View Post
    Această caracteristică este un fel de importante, nu ar trebui să fie inclus într-un important modernizate cum ar fi 3.2 sau ceva de genul asta?
    Sunteţi absolut dreapta

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

OK punerea în aplicare a acest lucru a fost făcut, dar: Înregistrare pentru noii utilizatori sunt OK, dar atunci când un utilizator este un membru al forum din moment ce o lungă perioadă de timp, există o problemă cu ea:

Aceasta funcţionează bine într-un mod că, atunci când vă conectaţi, un utilizator care nu a stabilit încă limba lui implicită este automat redirecţionat în setările de unde puteţi seta limba sa. Problema este, chiar dacă el nu se schimba nimic (adică nu se schimbă limba), informaţia este salvată ca şi acest utilizator nu va avea în continuare set limba! Deci, ar trebui să existe un mesaj care utilizatorul că trebuie să setaţi limba sa, după ce salvează informaţii, dacă el nu a setat-o. Deci, ce vreau să spun este că ar trebui să oblige utilizatorul pentru a seta limba. Ai punctul meu?
    Ultima modificare făcută de Cybershaolin; 04-12-09 la 05:07.

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •