Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 6 de 6

Thread: vBET nu funcţionează atunci când PHP este rulat ca un modul Apache

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Default vBET nu funcţionează atunci când PHP este rulat ca un modul Apache

A se vedea acest subiect: http://www.vbenterprisetranslator.co...es-broken.html

Problema este încă acolo.

Am dori foarte mult pentru a comuta înapoi la funcţionare PHP ca un modul Apache, astfel încât să pot profita de APC la sarcinile server de mici. Cu toate acestea, acest lucru în urma upgrade-mea la PHP 5.2.14 cum se menţionează în firul de mai sus vBET concediu pentru non-cache traduceri. Paginile sunt pur si simplu goale, cu nici un mesaj de eroare sau avertismente, pentru orice traducere care nu există deja în cache.

Când m-am comuta la rularea PHP ca o aplicaţie CGI, totul merge bine. Poţi să aruncăm o privire şi a vedea dacă nu vă puteţi aruncă nici o lumină de pe acest? Orice idei cu privire la ceea ce ar putea fi întâmplă?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Wow-vorbesc despre noroc!

Am rezolvat problema prin dezactivarea "Întârzierea dintre traduceri" setare.

Aveţi vreo idee de ce acest lucru ar lucra pe PHP 5.0.77 ca un modul Apache, dar nu pe PHP 5.2.14? Ce funcţii are această caracteristică utilizează?

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Buna ziua,
    Voi intreba despre faptul că şi Michał scrie aici

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Această caracteristică a utiliza această funcţie:
    time_nanosleep () dar am verificat si acest lucru este acceptat pe PHP 5 versiunea.
    Acest lucru nu este disponibilă numai pentru versiunile de Windows de mai jos 5.3.

Ai o versiune de PHP bun, dar, probabil, aveţi o problemă în versiunea dumneavoastră a PHP.
    Aici aveţi o listă completă de funcţiile in versiunea:PHP Extensii Lista:: Lista toate extensiile încărcate
    Puteţi găsi acolo o time_nanosleep ().

Putem face un test cu această caracteristică.
    1. editaţi fişierul de php:
    Code:
    forum root/includes/vbenterprisetranslator_functions.php
    2. găsi şi în comentariu:
    PHP Code:
    if ($subTranslated && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_google_delay']) { 
    3.paste după această linie (după comentariul)
    PHP Code:
        if ($subTranslated && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_google_delay'] && function_exists('time_nanosleep')) { 
    4. Du-te la admincp dvs. şi activaţi această opţiune.
    În cazul în care va fi locul de muncă - aveţi o problemă cu versiunea PHP (unele probleme - pentru că funcţia de time_nanosleep doesnt există).
    Ultima modificare făcută de kamilkurczak; 27-10-10 la 11:35.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Am făcut un fişier de test, şi function_exists ("time_nanosleep") este falsă. Nu sunt sigur de ce ar fi cazul.

Sunt pe un server unix - orice idei? Multumesc pentru raspuns!

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

este falsă, dar ar trebui să fie adevărat, pentru că în PHP 5 acest exsist funcţie:
    PHP: time_nanosleep - Manual
    In postul anterior am lipit o adresă URL la site-ul cu toate funcţiile din DISEMINAREA PHP.

astfel încât să aveţi o problemă în versiunea PHP.

Ce trebuie să faceţi?
    Reinstalaţi-PHP sau instalaţi o altă versiune
    -Scrie despre faptul că la suport PHP

Aceasta nu este o problemă, aşa că am vBET vor marca acest thread rezolvat.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •