Ei bine, se confruntă în continuare această problemă folosind 3.2.2. Deci, vă păstraţi prbably această deschis în loc de închis ...
Ei bine, se confruntă în continuare această problemă folosind 3.2.2. Deci, vă păstraţi prbably această deschis în loc de închis ...
Ultima modificare făcută de vBET; 28-11-09 la 21:39.
Nu pare a fi OK aici, dar să utilizaţi linkurile de vbSEO directoarele aici asa ca nu pot compara cu adevărat, deoarece pe partea mea, eu folosesc "limbajul = ro" model.
Şi aceasta este o informaţie foarte utile pentru noi. Vom testa nici o configurare acest lucru din serverul nostru de testare.
De asemenea, - vă recomandăm pentru a schimba modelul dumneavoastră la corespunzătoare pentru SEO consens. Vă rugăm să reţineţi că nu aveţi pentru a utiliza vBSEO - vBET le suportă chiar şi pentru prime vBulletin link-uri (şi în 3.3.0 va sprijini o asemenea traducere link-uri pentru GRATUIT Mod SEO - Zoints SEO).
Ultima modificare făcută de vBET; 29-11-09 la 16:08.
Eu nu folosesc vBSEO şi setările mele reflecta acest lucru. Vă mulţumim pentru timpul să se uite la asta.
Desigur. Încă o dată puteți avea frumos SEO link-uri de traducere (de exemplu, / en / ) fără vBSEO, am făcut-o configurabil pentru a vă permite să luați decizia![]()
Nu am nevoie de ea. Acesta este motivul pentru care nu-l folosesc și configurația VBet reflectă acest lucru. Acesta este motivul pentru care am raportat problema reală cu "language = en" în acest thread specifice.![]()