si am doar două e-mailuri. totul este bine, eu nu pot reproduce problema ta, deci cred ca totul este ok.
si am doar două e-mailuri. totul este bine, eu nu pot reproduce problema ta, deci cred ca totul este ok.
Un utilizator doar postate si atat eu cat si moderatorii mea a primit notificare de două ori!, Acest lucru a avut loc numai de la instalarea vBET.
Voi adăuga adresa dvs. de email pentru a forumul nostru care dă notificare, dacă te posta vbulletin nu vă va da notificare a posta ta, i se va posta un mesaj, şi a vedea dacă aveţi doar un singur e-mail
Doar postat şi a luat 6 notificări .... le-ar fi prea!
ar putea fi ceva de-a face cu etichetele codul?
ok am observat că. Pot să vă explică modul în care să adăugaţi e-mail la forum? Voi incerca sa-l reproduca pe forum mea de test.
Am făcut-o în primul post http://www.vbenterprisetranslator.co...289-post1.html
ok, mulţumesc pentru asta. Acum, voi încerca să reproducă această chestiune pe forum mea de test şi fixaţi-o!
Multumesc, dar poate fi ceva de-a face cu etichete cod mea sau butonul meu html pentru evidenţierea codul.
Simţiţi-vă liber să se uite prin şabloanele / fişierele pe care le au acces la ambele
A avut doar un nou post în care pe forum pentru, dar numai o singură notificare, dar nu au folosit tag-uri Conversia foaie de lucru sortate şi filtrate în HTML