Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 19

Thread: Wiki în probleme de directorul sub

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Default Wiki în probleme de directorul sub

OK, am un wiki într-un director sub www.xxxxxxx.com / wiki, Forumuri mele sunt în www.xxxxxxx.com / forum.

Sunt încercarea de a integra traducerea în care acţiunile MediaWiki meciului mea conectare cu forumul curent.

Eu văd eroare PB următoarele atunci când testare:

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:16 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:17 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxx.com/wiki/?vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    Orice idee de unde să te uiţi? Am citit fiecare sugestie le-aţi dat altora cu privire la modul în care să se integreze. Problema este că pur şi simplu am nici o idee pe care am nevoie de soluţie.

Mulţumesc

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

acesta este un mesaj de eroare complet? dacă nu, vă rugăm să inseraţi aici unul complet.

Aveţi posibilitatea să optimizaţi, de asemenea, tabele PB. a face acest lucru merge doar pentru a vă admincp-> maintence-> Reparatii / optimizarea tabele-> chect toate-> şi faceţi clic pe continua

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de kamilkurczak View Post
    acesta este un mesaj de eroare complet? dacă nu, vă rugăm să inseraţi aici unul complet.

Aveţi posibilitatea să optimizaţi, de asemenea, tabele PB. a face acest lucru merge doar pentru a vă admincp-> maintence-> Reparatii / optimizarea tabele-> chect toate-> şi faceţi clic pe continua
    Ea nu spune tabelul este corupt ... se spune invalid SQL. Cel mai probabil din cauza la ceva în neregulă cu rescrie pentru sub wiki dir sau o integrare incomplet cu wiki.

Sunt sigur că am lipseşte ceva şi căutaţi pentru măsurile am nevoie pentru integrarea mea.

Primesc fără erori pe forum, în sine.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Alo? Acest lucru nu poate fi atât de dificil pentru voi pentru a diagnostica.
    Ultima modificare făcută de Smaug; 07-10-10 la 00:12.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Adevărul este că este dificil de diagnosticat - nu există nici un număr de eroare, nici un mesaj de eroare. Acesta este motivul pentru Kamil să vă întreb nu este pe deplin comunică eroare sau ceva nu era scos de acolo.

Fără mesaj de eroare, suntem orbi aici ... Poţi găsi mai multe informaţii despre aceasta, în exemplul din busteni?

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

De asemenea - aşa cum am înţeles că se întâmplă numai pentru wiki. Pentru paginile normală nu. Eşti folosind prefix tabel?

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de vBET View Post
    De asemenea - aşa cum am înţeles că se întâmplă numai pentru wiki. Pentru paginile normală nu. Eşti folosind prefix tabel?
    Invalid SQL este eroarea.

Aceasta este ceea ce a venit în e-mail, nu am nici numărul de eroare.

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxxxxxxxx.com/wiki/vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=&vbet_outside=true&vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    MySQL Version :
    Tabelele wiki toate încep cu "mw_", toate celelalte pentru site-ul, fara prefix. Eu văd mai sus în cazul în care este spunând că "în afara = true" de două ori. Mă voi uita la rescrieri.

Ştiu de faptul că punerea în aplicare meu a fost destul de mult o presupunere cu privire la care instrucţiunile pentru a utiliza pentru a integra wiki. Ceea ce vreau să ştiu este ce mesaje de dumneavoastră se aplică pentru mine. Are MediaWiki utilizare globală completă? Eu chiar nu ştiu, cum aş putea să spun asta?

Vă mulţumim pentru timpul dvs.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

26 oră cucui **********

Există un comision pot plăti pentru răspunsuri prioritate?

Mulţumesc

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Pare foarte rău pentru întârziere. Noi nu iau plăţile pentru răspunsuri prioritate. Am Cabina poarta (eu si Kamil) în cazul privind pe forum pentru joi şi vineri - doar nu dau seama cine va avea grijă de această problemă. Am adăuga unele intrebari pentru a pune mai multa lumina, Kamil însă că i-am luat acest caz ... Scuze. Vom face mai bine data viitoare. De asemenea, sper că veţi fi fericiţi ştiind, că vom începe să caute pentru un angajat mai multe pentru relatii cu clientii (acest week-end sau săptămâna viitoare, va apărea anunţul)

Veţi şti că mod integrat foloseste global_complete, deoarece paginile nu vor fi traduse. Link-uri cu codul de muncă limbă Wil, dar pagina nu vor fi traduse. În cazul în care un astfel de lucru se întâmplă, vă rugăm să se aplice sugestii pentru mods care nu suportă global_complete. Acest lucru se poate întâmpla numai pentru mod-uri care generează paginile propriu şi să ignore complet arhitectura vBulletin.

Despre problema MySQL - suntem încă orbi. M-am gândit că ar putea fi problema prefix, dar nu îl folosesc pentru vBulletin. Fără a meciului suplimentare despre problema nu suntem capabili sa spuna ceea ce este. Vă rugăm să contactaţi cu suport MySQL si intreaba de ce mesajele dumneavoastră nu au nici un număr de eroare şi nici nu descriere eroare. De asemenea - ai verifica busteni de MySQL? Poate că vor exista mai multe despre ea.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Quote Iniţial Adăugată pe site de vBET View Post

Veţi şti că mod integrat foloseste global_complete, deoarece paginile nu vor fi traduse. Link-uri cu codul de muncă limbă Wil, dar pagina nu vor fi traduse. În cazul în care un astfel de lucru se întâmplă, vă rugăm să se aplice sugestii pentru mods care nu suportă global_complete. Acest lucru se poate întâmpla numai pentru mod-uri care generează paginile propriu şi să ignore complet arhitectura vBulletin.
    OK, nu este un mod pentru vBulletin, MediaWiki este de sine stătătoare. Legătură într-numai la forumuri meu este acest mod de la vb.org:
    MediaWiki / vBulletin Single Sign-On - vBulletin.org Forum

Pentru că eu sunt folosirea acestui mod de "punte" sesiuni de utilizator, eu sunt încă întrebam dacă completă la nivel mondial este în uz şi, astfel, încă confuz cu privire la punerea în aplicare ceea ce este corect.

Despre problema MySQL - suntem încă orbi. M-am gândit că ar putea fi problema prefix, dar nu îl folosesc pentru vBulletin. Fără a meciului suplimentare despre problema nu suntem capabili sa spuna ceea ce este. Vă rugăm să contactaţi cu suport MySQL si intreaba de ce mesajele dumneavoastră nu au nici un număr de eroare şi nici nu descriere eroare. De asemenea - ai verifica busteni de MySQL? Poate că vor exista mai multe despre ea.
    Nu există nici o eroare autentificat de mysql, am verificat doar prin deschiderea jurnalului de erori care este specificat în my.cnf.

Este o declaraţie de invalid.

Code:
    Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_fr help, vbenterprisetranslator_cache_short_fr cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;
    Selectaţi este lipsa. Nu aceste tabele şi câmpuri arata corect pentru tine? În cazul în care este faptul că selectaţi fiind numit de la?

Vă mulţumim pentru ajutorul dvs.

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •