Iniţial Adăugată pe site de
vBET
De asemenea - aşa cum am înţeles că se întâmplă numai pentru wiki. Pentru paginile normală nu. Eşti folosind prefix tabel?
Invalid SQL este eroarea.
Aceasta este ceea ce a venit în e-mail, nu am nici numărul de eroare.
Code:
Database error in vBulletin 3.8.3:
Invalid SQL:
SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;
MySQL Error :
Error Number :
Request Date : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
Error Date : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
Script : http://www.xxxxxxxxxxxxxxxx.com/wiki/vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=&vbet_outside=true&vbet_outside=true&language=it
Referrer :
IP Address : xxxxxxxxxxxxxxxxx
Username : xxxxxxxxxxxxxx
Classname : vB_Database_MySQLi
MySQL Version :
Tabelele wiki toate încep cu "mw_", toate celelalte pentru site-ul, fara prefix. Eu văd mai sus în cazul în care este spunând că "în afara = true" de două ori. Mă voi uita la rescrieri.
Ştiu de faptul că punerea în aplicare meu a fost destul de mult o presupunere cu privire la care instrucţiunile pentru a utiliza pentru a integra wiki. Ceea ce vreau să ştiu este ce mesaje de dumneavoastră se aplică pentru mine. Are MediaWiki utilizare globală completă? Eu chiar nu ştiu, cum aş putea să spun asta?
Vă mulţumim pentru timpul dvs.