Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 17

Thread: Anul Problemă

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2010

Default Anul Problemă

Când membru neînregistrate vrea să înregistreze un cont nou el devine insuficienţă de date după depunerea toate tabelele de la sfârşitul. Nimeni nu poate înregistra un cont nou acum? Am nevoie de ajutorul dumneavoastră imediată.

INVALID SQL:
    INSERT INTO ghidul de
    (Opţiuni, parentemail, e-mail, numele de utilizator, sare, passworddate, parola, usergroupid, languageid, usertitle, customtitle, showbirthday, birthday_search, ziua de naştere, Timezoneoffset, **** rochie, vbet_def_lang, displaygroupid, joindate, lastvisit, lastactivity, autosubscribe, showvbcode , threadedmode, reputationlevelid, reputaţia, pmpopup, maxposts, daysprune, startofweek)
    VALORI
    (11537751,'', 'kardelen_ksk22 ********** com "," kardelenksk22', '\\ \\ w (y4I5Tv.7} <98ky5Uwe, B = |) CFX \\ "', FROM_UNIXTIME (1286304455) , '55e50d487aa19ca1367c67c5d0f31709 ', 3, 12, "Yeni Üye', 0, 0, '1985-04-26 ', '04-26 - 1985', '2 ', '88 .242.91.77', 'tr','' , 1286304455, 1286304455, 1286304455, -1, 1, 0, 5, 10, 1, -1, 0, -1);

Eroare MySQL: "vbet_def_lang" coloana Necunoscut din "lista de câmpuri"
    Numărul de eroare: 1054
    Data cerere: Marţi cincilea octombrie 2010 @ 21:47:35
    Data de eroare: marţi cincilea octombrie 2010 @ 09:47:35
    Script: http://www.mydomain.com/register.php?do=addmember
    Referrer: http://www.mydomain.com/register.php?do=addmember
    Adresa IP: 88.242.91.77
    Nume de utilizator: kardelenksk22
    Classname: vB_Database
    MySQL Versiune:
    Ultima modificare făcută de beaconsfield; 05-10-10 la 20:06.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Când aţi utilizat meu htaccess norme. Rescriere aţi schimbat forumz cuvântul pentru dosarul pe forum pentru dumneavoastră?

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2010

Nici eu nu am. Eu nu folosesc pe forum pentru dosar. Ce ar trebui să fac?
    Ultima modificare făcută de beaconsfield; 05-10-10 la 21:15.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Asta. Htaccess are extensia meu dosar, în cazul în care pe forum pentru dumneavoastră este ca această www.mysite.com / forum apoi schimbaţi pe forum pentru a forumz şi ar trebui să fie bun (BTW i abia cumparat si instalat acest lucru astăzi)

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2010

A mea este www.mydomain.com

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

Apoi, i-ar fi ghicitul, dar ai putea sa faci nici un rau decat your.htacces schimba de la o le-aţi copiat de la soluţia mea la această şi a vedea cum te duci
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    în cazul în care nu funcţionează set rescrie inapoi la cum a fost înainte de ai schimbat-o astăzi şi aşteptaţi pentru cineva de aici pentru a intra in legatura cu tine, cel puţin ei vor fi capabili de a utiliza pe forum pentru dvs.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2010

Vă mulţumim pentru ajutorul dvs., dar aceasta nu rezolva problema mea baza de date. Problema este nimeni nu poate înregistra un cont nou acum. Din cauza implicit tabel limbă nu este cunoscută. Orice idee?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Septembrie 2010

schimbaţi limba implicită în dvs. admincp> vBET> PRINCIPALELE limba maternă>

Apoi, pentru tine sa iti vezi pe forum pentru www.mydomain.com/en/ en dacă limba dvs. implicit este limba engleză.

Asta e tot ce pot face ca sa nu-mi Mod şi im nu programator - scuze!

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2010

Oricum, vă mulţumesc. Voi aştepta răspunsul lui Michal.

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Alo
    Am fost pe site-ul şi nu pot găsi steaguri. Sunteţi sigur că aţi importat un fişier vBET de product.xml la nu-nu-uploaddosarul de admincp-> produse şi plugin-uri-> add / produs de import?

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •