În vederea integrării vbse trebuie să am pentru "Înlocuire non-engleză caractere în URL-uri" pentru a "păstra non-engleză caractere în URL-uri"? Am făcut unele înlocuiri personalizate caracter.
În vederea integrării vbse trebuie să am pentru "Înlocuire non-engleză caractere în URL-uri" pentru a "păstra non-engleză caractere în URL-uri"? Am făcut unele înlocuiri personalizate caracter.
Instrucţiunile spun "Keep **********", deoarece se pot sparge link-urile dvs. traduse.
Ca şi în postul anterior. Ar trebui să utilizaţi această opţiune: Păstraţi non-engleză caractere în URL-uri
Deoarece vBET traduce URL-uri pentru fire, este necesar nu se substituie nu caractere de limbă engleză în adresele URL.
Desigur, înlocuiri personalizat de caractere este de 100%, bine atunci când sunt utilizaţi "Păstraţi non-engleză caractere în URL-uri". În aceste vBSEO sunt 2 opţiuni diferite. Adică pe acest forum:
simplu-NLP.pl pe forum pentru liber despre NLP - NLP Forum
rulează cu vBSEO și utilizează înlocuiri personalizate pentru a înlocui literele poloneze, desigur tot cu "Păstrați caracterele non-engleze în URL-uri"