Buna ziua,
Suntem foarte interesaţi şi de mult pentru a obţine tânăr de licenţe pentru site-uri.
Am câteva întrebări pe baza termenilor de utilizare API Google ca acest produs foloseşte API Google pentru traducere.
Aici sunt cateva lucruri am gasit pe pagina de termeni
Google AJAX API Conditii de utilizare - pagina, vă rugăm să căutare, deoarece nu se poate lipi pe linkurile de până am 15 mesaje.
1. prezinte nici o cerere mai mare de 5000 caractere în lungime;
Întrebare: Este acoperit ..? cum am articole similare fire care vor fi mai apoi 5000 pe pagina sau oficiul
copia, stoca, arhiva, republicarea sau să creaţi o bază de date a Google Rezultate, în tot sau în parte, direct sau indirect, cu excepţia faptului că puteţi: (1) nu păstrează Google Rezultate într-un cache temporar pentru o perioadă să depăşească cincisprezece (15) zile numai în scopul de a folosi Google Rezultate să efectueze o anumită ghidul de-a solicitat de acţiune; şi / sau
Întrebare: Am primesc destul de un pic de trafic în jurul valorii de 6 vizualizări pagina M pe luna .. - Modul în care produsul se ocupă de situaţia mea. Ştiu caracteristica cache-ul este în produs, dar există orice utilizare max pe zi.
Privind în perspectivă pentru răspunsuri
Noroc
Chandra