Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 2 de 2

Thread: Termenii şi condiţiile Google cauză utilizare

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2010

Default Termenii şi condiţiile Google cauză utilizare

Buna ziua,

Suntem foarte interesaţi şi de mult pentru a obţine tânăr de licenţe pentru site-uri.

Am câteva întrebări pe baza termenilor de utilizare API Google ca acest produs foloseşte API Google pentru traducere.

Aici sunt cateva lucruri am gasit pe pagina de termeni

Google AJAX API Conditii de utilizare - pagina, vă rugăm să căutare, deoarece nu se poate lipi pe linkurile de până am 15 mesaje.

1. prezinte nici o cerere mai mare de 5000 caractere în lungime;

Întrebare: Este acoperit ..? cum am articole similare fire care vor fi mai apoi 5000 pe pagina sau oficiul

copia, stoca, arhiva, republicarea sau să creaţi o bază de date a Google Rezultate, în tot sau în parte, direct sau indirect, cu excepţia faptului că puteţi: (1) nu păstrează Google Rezultate într-un cache temporar pentru o perioadă să depăşească cincisprezece (15) zile numai în scopul de a folosi Google Rezultate să efectueze o anumită ghidul de-a solicitat de acţiune; şi / sau

Întrebare: Am primesc destul de un pic de trafic în jurul valorii de 6 vizualizări pagina M pe luna .. - Modul în care produsul se ocupă de situaţia mea. Ştiu caracteristica cache-ul este în produs, dar există orice utilizare max pe zi.

Privind în perspectivă pentru răspunsuri

Noroc
    Chandra

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Buna ziua,

În conformitate cu întrebările dumneavoastră:

1. Da, este acoperit. vBET a algoritm care trimite datele în mod corespunzător în Google. In cazul in care un text este foarte lung, atunci acesta va fi tăiat şi să trimită părţi. vBET încearcă chiar să-l taie inteligent - aceasta înseamnă că nu în orice loc, dar (după cum îmi amintesc ordinea) cauta pentru dot, dacă nu apar, atunci cautati virgulă, în cazul în care nu apar, atunci cautati pentru spaţiu, iar la sfârşitul necesară doar în Indicele loc.

2. vBET are un program automat de curățare a cache-ului. Puteți configura chiar și strategia de curățare a cache-ului și timpul cache pentru a trăi (implicit 15 zile). Memoria cache este umplută numai atunci când sosesc solicitările, deci NU facem pre-cache, ceea ce nu este permis de Google TOS. Suntem 100% OK pentru Google TOS

3. vBET nu limitele de orice utilizare max pe zi. Vă rugăm să reţineţi că, în foarte mare pe forum pentru adăugarea de 52 de limbi noi, la început poate fi prea mult pentru server-ul dvs. (depinde de server). Totusi vBET este uşor de configurat prin Admin CP - astfel încât să puteţi activa, la început, doar o parte din traduceri şi după care adăugaţi altele noi, unul câte unul o câteva zile (ca cache-ul va îndeplini). De asemenea, a vBET Cache Comentarii facilitate care vă permite să stocaţi rezultatele generate pentru oaspeţii ca fişiere statice - aceasta face ca răspunsurile următoare pentru persoane cu mult mai rapid şi fără utilizarea de interogări PB. vBET chiar vă permite să definiţi ce pagini sunt mai puţin importante şi să configuraţi de timp diferite de a trăi pentru cei din Cache clienţi. Comentarii implicit timp Cache de a trăi este de 1 oră pentru paginile importante, şi 15 de zile pentru mai puţin relevante (cum ar fi pagini membru) - toate uşor de configurat.

Dacă aveţi orice întrebări viitor - vă rugăm să cereţi doar

Noroc
    Michał

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •