Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 15

Thread: După instalare am primit pagină goală

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2010

Default După instalare am primit pagină goală

Am citit cu atenţie şi au urmat toate instrucţiunile de instalare, dar dupa ce am primit pagină goală. Ceva nu e bine, dar eu nu ştiu.

Am făcut vbseo prima integrare. Încărcat toate fişierele şi plugin-ul instalat. Acum, eu nu pot accesa toate paginile chiar admincp mea.

Am reconfigurat fisierele mele vbseo şi elimină toate fişierele încărcate vBET. Nu am putut dezinstala de plugin vBET din admincp mea. Eu pot vedea fişiere de baze de date din panoul de vBET mea Plesk.

Ce pot face acum? Am nevoie de ajutorul tau urgent.
    Ultima modificare făcută de beaconsfield; 02-10-10 la 19:32.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2010

Am dezactivat toate plugin cârlige primul. Am şters fişierele vBET bazei de date pentru că nu am putut şterge mod normal, (dezinstalarea din admincp) am dezinstalat si reinstalat vbseo plugin-l. Pe forum pentru meu pare ok acum.

Inca mai am opţiuni vBET pe panoul de control al administratorului meu.

Sunt sigur că am urmat toate instrucţiuni cum ar trebui să fie. (Poate fi eu am greşit)

Cred că am CPU sau cateva fisiere lipsesc (curv, ceva de genul asta) pe serverul meu.

Cred că nu există nici un suport tehnic. Sprijin târzie este un nonsens.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2010

L-am întrebat lucrurile mele server. Serverul meu are deja FLEXIE şi iconv. Care a fost problema?

În timp am folosi stilul vbulletin particularizat. S-ar putea sa fie problema?
    Ultima modificare făcută de beaconsfield; 02-10-10 la 22:02.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Sunt pe ea acum. Voi da răspuns complet într-un minut.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Şablon particularizat nu ar trebui să fie o problemă. De asemenea, reinstalarea vBSEO a fost inutilă. În cazul în care un astfel de lucru se întâmplă în timpul vBET următoare vă rugăm să instalaţi doar suprascrie fişiere modificate vBSEO cu conţinutul lor originale (de la pachetul de vBSEO).

Eu nu pot spune exact ceea ce a mers prost. Ar putea fi greşit vBSEO integrare sau altceva.

Vă rugăm să faceţi din nou instalarea. De data aceasta a verifica modul în care se comportă pe forum pentru după fiecare pas (aşa vom şti ce este vBET eliberarea sau de integrare vBSEO). În cazul în care nu va funcţiona pe un pas - nu se duc la următoarea. Deci:
    1. Made vBET instalare şi configurare necesare (nu nu sunt setate link-uri SEO încă, nu-şi schimbă alte opţiuni - nu doar lucrurile necesare). Verificaţi nu pe forum pentru este de lucru. Verificaţi nu obţinute este de lucru. Dacă pe forum pentru dvs. nu este de lucru - dezactivaţi vBET şi să ne spui. Dacă CP Admin nu este de lucru prea - dezactivaţi cârlige la nivel global, dezactivaţi apoi vBET şi activaţi cârlige la nivel global. De asemenea, să ne spui.
    2. Setaţi opţiunea SEO link-uri şi se adaugă vBET. Normele htaccess. Verificaţi nu pe forum pentru traduceri şi sunt de lucru.
    3. Made vBSEO integrare. Verificaţi nu pe forum pentru traduceri şi sunt de lucru.
    4. Modificarea opţiunilor vBET cum iti place (poate aveţi probleme cu unele de configurare specifice). Verificaţi nu pe forum pentru traduceri şi sunt de lucru.

Așa cum am scris, în acest moment nu pot spune ce nu a mers bine. Dar dacă vă pârloagă instrucțiunile noastre și spuneți când se rupe, vom putea ajuta mai mult. De asemenea - dacă a fost o integrare greșită (link-uri SEO sau vBSEO - deci pașii 2 sau 3) și acum se va face corect, atunci problema este rezolvată. Avem nevoie de mai mult de feedback-ul dumneavoastră aici

De asemenea, vă rugăm să consultaţi această: http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8
    Ultima modificare făcută de vBET; 03-10-10 la 01:04.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2010

Mă duc pas cu pas, pe măsură ce mi-a spus.

Eu folosesc vbseo 3.5.2. În timpul integrarea vbseo:

vbseo / include / functions_vbseo_createurl.php

Căutare:
    $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL);

Înlocuiţi-l cu acest cod:
    $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbet_vbseo_filter_replace_text ($ TTL);

Dacă aş înlocuieşte acest cod am primit pagină goală. Am făcut de trei ori toate au fost la fel. Sunt de aşteptare răspunsul dumneavoastră.
    Ultima modificare făcută de beaconsfield; 03-10-10 la 08:47.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Aşa cum am înţeles ce treci pasul 2, astfel încât să aveţi modificări corespunzătoare în htaccess.. Va rugam sa ne conţinutul întreaga ta de htaccess -. Poate sunt utilizate normele greşite (pentru forumuri fără vBSEO), sau acestea sunt într-un loc nepotrivit - vom verifica. În cazul în care acestea sunt OK. Vă vom cere detaliile de acces pentru a verifica şi limbă-l pentru tine pe loc.

De asemenea, reţineţi că nu am verifica vBET cu vBSEO 3.5.2 încă. Noi vom instala pe mâine noastre instanţă de testare si sa verificati pentru probleme. Deci, dacă acesta va fi ceva comun, vom oferi solutia fără detalii de acces. În cazul în care partea noastră se va lucra - vă vom cere detaliile de acces.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2010

În primul rând am început integrarea vbseo în conformitate cu manualul. Eu sunt la al treilea pas de integrare.

"NOTA:. Dacă utilizaţi vBSEO vă rugăm să mergeţi la secţiunea de integrare vBSEO primul caz contrar, după încărcarea fişierelor vBET, nu veţi putea folosi pe forum pentru (chiar CP Admin) până le-aţi făcut vBSEO Integraiton."

Nu m-am schimba fişierul htaccess.

Comentariu # linia următoare (adăugare în "#" la început)
    # Pentru a dezactiva funcţiile de mod_rewrite.
    Vă rugăm să reţineţi #: tu încă mai trebuie să dezactivaţi hack în
    # Panoul de control pentru a opri vBSEO url rescrieri.
    RewriteEngine On

# Unele servere necesită Rewritebase directivă care urmează să fie
    # Activat (elimina "#" la început pentru a activa)
    Vă rugăm să # Notă: Când activată, trebuie să includă calea de
    # În folderul rădăcină vB (de exemplu RewriteBase / forum /)
    # RewriteBase /

# RewriteCond% {} ^ HTTP_HOST www \\!. Mydomain \\. Com
    # RewriteRule (.*) http://www.mydomain.com/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((arhiva /)?(.* \\ php (/.*)?))$. Vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-f!
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-d!
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | imagini) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
    Ultima modificare făcută de beaconsfield; 03-10-10 la 18:13.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Deci asta este problema. Ne pare rău - nu este mic, dar în instrucţiunile de instalare. Am schimbat de integrare atât de acest fel nu este adecvat mai. O vom corecta în fişierul readme de nostru (l-am scos din vBET4.x readme, dar a uitat să-l eliminaţi din vBET3.x) - scuze pentru probleme.

Totusi - Ţi-am dat instrucţiuni exacte ce să facă şi nu aţi necultivat. Nu vom fi în măsură să vă ajute dacă nu utilizaţi ajutorul nostru. Vă rugăm doar necultivate exact instrucţiunile pe care ţi-am dat şi apoi, dacă va exista în continuare orice problema a scrie despre ea. Anulează Deci pasul 3 şi de a face pasul 1 şi 2 prima. Am scris foarte clar pe care le puteţi merge la următoarea NUMAI după verificarea funcţionează cu una reală:
    De data aceasta a verifica modul în care se comportă pe forum pentru după fiecare pas (aşa vom şti ce este vBET eliberarea sau de integrare vBSEO). În cazul în care nu va funcţiona pe un pas - nu se duc la următoarea.
    Ultima modificare făcută de vBET; 03-10-10 la 17:57.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2010

Am făcut pasul 1 şi pasul 2 de integrare. Eu sunt următoarele dumneavoastră citiţi-mi de instrucţiuni.

Vă rugăm să schimbaţi ai citit mine fişier. Voi aştepta.
    Ultima modificare făcută de beaconsfield; 03-10-10 la 18:02.

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •