Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 2 de 2

Thread: Înlocuiţi un steag singur?

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Noiembrie 2009

Default Înlocuiţi un steag singur?

Tocmai am actualizat la ultima versiune. În versiunile anterioare, mi-ar inlocui doar ro.gif cu un steag american. Cu cea mai recentă versiune, chiar dacă am înlocuit ro.gif, se arată în continuare pavilion britanic.

Există o modalitate pentru mine de a obţine de pavilion american pentru a arăta pentru limba engleză?

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Vă rugăm să reţineţi că ultima versiune de vBET foloseste 1 imagine pentru toate steagurile (din motive de performanţă). Deci, va trebui să schimbe acest (1 imagine/images/vBET/Flags/allflags.gif). Suntem folosind aici CSS sprite. Puteți schimba fișierul manual sau pur și simplu îl puteți genera folosind un generator online css sprite (folosim fișierul vbet.css pentru determinarea stilurilor de imagini). Acesta este motivul pentru care includem, de asemenea, imagini cu steaguri unice - astfel încât să puteți genera allflags.gif din nou cu unele modificări

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •