Michał i przykro mi, i uświadomić sobie ten kod tylko kolejne języki dla stron showthread w sitemap, czy wiesz gdzie (miejsce przed lub po co), aby dodać inne strony, takie jak zbyt forumdisplay, archiwów i innych?
bo te 2 strony są najważniejsze, aby google łatwiejsze indeksowanie listy wątku, a przynajmniej powinny jej być w tym forumdisplay integracji i stron w archiwum zbyt mapa strony
Ostatnio edytowane przez basketmen; 02-10-10 W 22:46.
W tej chwili mamy przetestowany kod tylko do integracji stron wątku, który możemy uznać za najważniejsze. Należy pamiętać, że Google będzie indeksować wszystkie strony i tak (nawet jeśli nie wykonane integracji mapa w ogóle), ponieważ roboty indeksuje wszystkie linki na stronach i masz włączone flagi z linkami do stron tłumaczenia. Oczywiście w tym linki do mapa może indeksowania szybciej. Dlatego wydaliśmy wątki powiązań integracyjnych - wątki zmiany szybko, więc szybciej indeksowania może być użyteczne.
Kiedy dodać kod z pierwszego posta w pliku mapy witryny, pojawia się następujący błąd podczas generowania sitemap
Running vBET 3.3.6 i 3.5.2 vbseo na 3.8.1 forumFatal error: Call to undefined vbet_vbseo_filter_replace_text function () in / home / thespain / public_html / / vbseo includes / functions_vbseo_createurl.php on line 47
vBET obejmuje wymaganego pliku w init_startup hak:
Wydaje się, że nie jest wliczony w przypadku jakiegoś powodu. W takim przypadku prosimy umieścić tylko zgodnie z reqiure_once w zmienionym pliku sitemap generator. Umieścić go przed dodatkowym kodem w vBET. Proszę pamiętać, że nie było testowane - więc jest to mądry, aby zrobić kopię pliku przed zmianami.Code:if ('VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype']) { require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php'); }
Cheers na kapelusz Michael, był bardziej ludzki błąd z mojej strony
I googled błąd i stwierdziła, że było trochę mi się spojrzał na ustawienia
I nigdy nie zmienił typ łącza do VBSEO_URI
Jeśli się, że rozwijanej opcji, idiotów jak ja nie zapomnieć![]()
Przez ostatnie doświadczenia wiem, aby ustawić czas generacji na mapa mieć ładne opóźnienie między stronami witryny. Kopalnie ustawiony na coś 15 sekundowym opóźnieniem.
Ale Im zadowolony z całości stron na dziesięć języków
Display Forum: 2904
Pokaż temat: 1817821
Wszystkich Zaindeksowane adresy URL: 1823149
Całkowity czas przetwarzania: 1,682.58 sekund
Czy ten kod pracy z mapa 2.6? Dzięki.
Wąż gdzie znalazłeś mapa generator 2.6?, Mam 2.5 i działa z tym.
Ponieważ zmienił kod, nie działa prawidłowo.
Numery dont dodać.
Forum Wyświetlacz: 327
Pokaż temat: 886054
Pokaż postu:
Profile użytkownika:
Wyniki ankiety:
Wpisy:
Tagi Blog:
Album URL:
Społecznego URL Grupy:
URL Tag:
Archiwum: 169